Dijital T-Shirt Baskı Merkezi
-
selamün aleyküm müritLer :)
yaklaşık 1aydan beri işletmeye açtığımız dijital t-shirt baskı merkezinin açılışını(reklamını)(aynı zamanda ilk reklamımız şimdiye kadar ki tüm işlerimiz sıfır!(0) reklamla yapılmıştır :D .) yapmak için burda bulunmaktaYız :)
şimdi beyaz t-shirte 7,5 YTL : ye yapmaktayız.(çift taraflı : 10 YTL)
diğer tüm renklere ise tek taraflı : 12,5 YTL çift taraflı : 15 YTL
niye beyaz dışındaki renkler pahalı diyecek olursanız :) ;
çünkü beyaz dışındaki tüm renkLER! ön işlem! + iki baskı yapıyoruz.
yani iilk önce özel bi madde sıkıyoruz sonrada iki baskı yapıyoruz. ilk baskıda (POST) adı werilen işlemi yapıyoruz. ikinci işlemdede normal resmi yolluyoruz.
evet mardin/kzıltepe de hizmet weriyoruz. başka il ve ilçelerede yollayabbiliriz.
istediğiniz tasarımı yolluyorsunuz biz basıp yolluyoruz :|
az önce gelen bi siparişi size göstermek istiyorm : ;
----
buda bi askerin siparişi ;
---
daha çok war ama internet kablosuz olduğu için tüm resimleri atamadım.
evet bakalım yorumlarınız nasıl olacak :) beğenen olur inş. baskı kalitesini(çok belli olmuyor ama )
-
abi cok uzaksın ya :D fiyatlar güzel ama bursa'dan sipariş versem + 10 lira da kargo parası vericem aynı paraya gelicek :D Buralarda olsaydın 3-4 şube açardın bu fiyatlarla :D
-
AbsurdStyle bunu yazdı:
-----------------------------
abi cok uzaksın ya :D fiyatlar güzel ama bursa'dan sipariş versem + 10 lira da kargo parası vericem aynı paraya gelicek :D Buralarda olsaydın 3-4 şube açardın bu fiyatlarla :D
hacı biliyorum çok ucuz ama burdakilere 30 YTL Desem bana kocaan bi NAHHHHHHHHH derler.. :)millet aç işi yok 30 ytl werecek ondan ucuza weriyoruz. ama dün adamın biri BmW X5 İle geldi 7,5 yerine 10 dedim. yani millet fakir pahalı söylesek kimse almazki. zaten gözümüz tekli satışlarda değil :)
toplu satışlarda mesela askerler toplu istiyor orda kar war. ama tekli satışlarda çok gelmez :) inş anladın. tşk. birde mersine ve istanbula ücretsiz otogara kadar yollama ihtimali war söylim :) (mersine 10 günde bir amcam , istanbulada dayım otobüsle gidiyor :) ).....
birde bi site açmayı düşünüyorum maryadijitabaskimerkezi.com full flash olacak kodlayacak arkadaş warmı ? hakkı ne kadarsa yollarız :) ? ne kadara yapacaksa bi yazsın... (site sadece flash olmakla beraber normal bi renklendirmeye sahip olacak ciddi yani. )
-
2 yıkada atan cinsten mi baskılar?
-
amele_2 bunu yazdı:
2 yıkada atan cinsten mi baskılar?
500 tane askere yaptık:)+
istersen yarın web camı getirim evden :)
akşama kadar suda kalsın :D
yinede inanmıyorsan tbt den 3 arkadaş mardin li şimdiye kadar alacam dedi onlar aldığında yorumlarını görecen :D
-
süper o zaman hocam, tasarımı göndermemiz yetiyo di mi hocam, uzun süredir aklımdaydı şöyle cilalı bi Pink floyd tshirt'ü bastırmak..
-
çıkmıyor yani kısaca?
transfer baskı değil yani? hani şu sikindirik resim mesim basılan cinsten olanlardan bahsediyorum..
-
tabi sadece tasarımı yoluyorsunuz. birde güven konusu olmayan arkadaşlar warsa mardin li olan bi sürü mürit war parayı onlara yollayıp onlar gelip alabilirler :) nasıl isterseniz yani :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------çıkmıyor yani kısaca?
transfer baskı değil yani? hani şu sikindirik resim mesim basılan cinsten olanlardan bahsediyorum..
hacı askerlerin 36 tane siparişi war. şuan t shirt lerin gelmesini bekliyoruz. sen profilden msn mi al :)basıma başladığımızda sana webcam açarım sorun deil :) makinayıda nasıl bastığınıda görecen :)
-
hocam madem ticaret yapıyosun, msn adresini pm at da konuşalım bi, birden çok alabilirim.
-
alp bunu yazdı:
hocam madem ticaret yapıyosun, msn adresini pm at da konuşalım bi, birden çok alabilirim.
sorun deil burda werim :)