Dijital T-Shirt Baskı Merkezi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------

gaziantep'e yollasan ne tutar.?

tbt ye indirim yap biraz maksat tanıtım olsun. beğenirsek sürekli müşterin oluruz :C referans oluruz reklamını yaparız.

Hocam antepliyi görüyon dimi:C Ben nası pazarlık yaptım,antepli adam pazarlıksız mal almaz:|

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    djtyk hemşehrimdir. Farkında olmadan onun bulunduğu lisede yarım dönem okumuşum ayriyetten. Kefilim kendisine. Eğer bir güven problemi olan arkadaşlar filan varsa yardımcı da olabilirim. Bende en kısa zamanda bi çayını içmeye gidip bi t-shirt yaptıracam zaten. Siyah düşünüyorum. Kalite kontrol yaparım tbt adına :)

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djtyk
    djtyk's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    djtyk hemşehrimdir. Farkında olmadan onun bulunduğu lisede yarım dönem okumuşum ayriyetten. Kefilim kendisine. Eğer bir güven problemi olan arkadaşlar filan varsa yardımcı da olabilirim. Bende en kısa zamanda bi çayını içmeye gidip bi t-shirt yaptıracam zaten. Siyah düşünüyorum. Kalite kontrol yaparım tbt adına :)

tşk hacı.

la hacılar bu real kürd le biz beraber bi ara basket bol a gidiyorduk ve aynı okulda okuyorduk :) yani aynı okul ve aynı yerde basketbol şeyisi :D

ama ben ne bilim  kim kimdR meğerse şu meşhur anadolu lisesinden bizim okula gelen meşhur basketbolcu bizim real kürd ün ta kendisiymiş :D:D:D

birde güven meselesinde kefil olduğun için teşekkür ederim :)

gururluysaN tbt yi tbt liysen gurur unutacan!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

djtyk bunu yazdı:

ReaL_KurD bunu yazdı:

tşk hacı.

la hacılar bu real kürd le biz beraber bi ara basket bol a gidiyorduk ve aynı okulda okuyorduk :) yani aynı okul ve aynı yerde basketbol şeyisi :D

ama ben ne bilim  kim kimdR meğerse şu meşhur anadolu lisesinden bizim okula gelen meşhur basketbolcu bizim real kürd ün ta kendisiymiş :D:D:D

birde güven meselesinde kefil olduğun için teşekkür ederim :)

tabi sen antrenmanlara gelmeyince takımdan oldun, bense kaptan oldum :) sizin lisedeyken adımı kimse bilmezdi la, herkes kaptan diye çağırırdı :D Neyse cıvıtmayalım. Konu yavşamasın.

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djtyk
    djtyk's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:

hacı sagonun avukat fingir fingir  korsan iş yapan varmı diye arıyor =) 1.resmi editlettir istersen mahkemelik olma sonra xD

sagocuyum ama Tbt ciyimdee  ^^

hacı sagonun avukat fingir fingir  korsan iş yapan varmı diye arıyor =) 1.resmi editlettir istersen mahkemelik olma sonra xD

sagocuyum ama Tbt ciyimdee  ^^

hacı adresimiz belli :)

adam gelsin tüm türkiyede şurda bastırdım diyen bi adam bulsn :D

çünkü resimdeki t shirt ün içinde şu anda  ben warım :) 

zaten sagoyuda alan yok henüz bizim brda pek kimse tanımaz sago kimdir deiildir :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    digital transfer baskı hocam o 3 yıkamada yok olur...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Rene ben kalite kontrol yapacam dedim. Alırım 5 defa yıkarım baktım uçtu yine burada bildiririm. Sonra da azarlarız arkadaşı bi daha da yapmaz :P

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djtyk
    djtyk's avatar
    Erkek

hacı ben hiç bişi demeden susuyorm :)

ve real kürd birde şuan banlı olan eski bi tbt li de önümüzdeki günlerde  mardin  eyanımıza gelcekmiş onlara sorarsınız artık onlarada werecez birer tane :)

o zaman kalitelimi değil mi görürsünüz hacılar.

+

bazıları ucuzluğundan dolayı kötü düşünüyor olabilir. ama hiç alakası yok. vallahi çok ufak bi karımız war.

şimdilik tüm mardinde el ilanıyla falan reklamımızı yapacz ilk 1 - 2 ay tüm sivillere ucuz yapacaz ki millet hem kalitesini görsün  hemde ayak alışsın.

inş anladınız beni.  ama dayım o kadar söylemişti wallahi! sende herkes gibi aynı fiyata wer yoksa herkes kötü maldır diyecek diye....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    djtyk bunu yazdı:

hacı ben hiç bişi demeden susuyorm :)

ve real kürd birde şuan banlı olan eski bi tbt li de önümüzdeki günlerde  mardin  eyanımıza gelcekmiş onlara sorarsınız artık onlarada werecez birer tane :)

o zaman kalitelimi değil mi görürsünüz hacılar.

+

bazıları ucuzluğundan dolayı kötü düşünüyor olabilir. ama hiç alakası yok. vallahi çok ufak bi karımız war.

şimdilik tüm mardinde el ilanıyla falan reklamımızı yapacz ilk 1 - 2 ay tüm sivillere ucuz yapacaz ki millet hem kalitesini görsün  hemde ayak alışsın.

inş anladınız beni.  ama dayım o kadar söylemişti wallahi! sende herkes gibi aynı fiyata wer yoksa herkes kötü maldır diyecek diye....

Onu bunu geçte iyi pazarlık yapıon amk:C Kaliteliyse senin olaylar senle iş yapıcaz gibi:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    kızıltepedesin demek. bir kaç tane yaptıralım. iletişime geçiyorum seninle.
Toplam Hit: 4952 Toplam Mesaj: 31