Dikey Fan Varmı?
-
arkadaşlar benim pc nin bi pawerında fanı var birde yan kapağında arkasında normal yuvarlak yer yok dik döntgen şeklinde 2 delikli yerler var acaba orası fan yerimi fan takabilirmiyim dikdörtgen takarsam nasıl bulrum v.s v.s
-
tam olarak anlamadım ama solemek ıstedgn delıkler ekran kartı modem kartı ses kartı vs vslerın hubların dısarı cıktıgı yer yanı oraya fan takılmaz ama kasanın yan kapagnı deldırıp oraya monte edebılrsn ama anakarta nasl baqlarsn fanı bılmyrm bıde dırekt olarak powerdan guc baqlanan fan varmı fıkrım yoq
-
-
yoo hyr deıl onlar sadece havalandırma boslukları :D oralara fan baqlayamazsın
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------
yoo hyr deıl onlar sadece havalandırma boslukları :D oralara fan baqlayamazsın
Köşelerinde civata yerleri varda ondan şey ettim :) mesela 4 tane küçük küçk fan olsa dikey ne güzel olur :) -
sence dikdörtgen fan dönebilirmi :D:D:D:D oralara bağlayamazsın anca ufak vantilatör koyarsın önüne :D evet normal çıkışlı fanlar var sata powerına bağlayabileceğin tarzda kadıköye git bulursun 4-5 tl ye
-
SweetyVolty bunu yazdı:
sence dikdörtgen fan dönebilirmi :D:D:D:D oralara bağlayamazsın anca ufak vantilatör koyarsın önüne :D evet normal çıkışlı fanlar var sata powerına bağlayabileceğin tarzda kadıköye git bulursun 4-5 tl ye
Bende dikdörtgen fanın döneceğini düşünmüştüm tüh ya zekan beni şaşırttı :)) koyuyoz fan tratör ama içine toz alıyo bu sefer -
SweetyVolty bunu yazdı:
aslında donebılır yanı soyle dıım x eksenınde donecegnde y eksenınde doner :D yanı bence calısır -

Salyangoz Fan olur
-
diktörtgen fan dönmezde dikdörtgenin içinde yerleştirilmiş küçük birden fazla kare fan döner valla fena düşünce değil ama oraya koyacağın bi fan hiçbirşeyi soğutmayacağından bi işe yaramaz.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------diktörtgen fan dönmezde dikdörtgenin içinde yerleştirilmiş küçük birden fazla kare fan döner valla fena düşünce değil ama oraya koyacağın bi fan hiçbirşeyi soğutmayacağından bi işe yaramaz.
la ana kartın tam yayına düşüyo akmasada damlar :) 6 tane küçük fanın çalıştığını düşünsene
Toplam Hit: 2197 Toplam Mesaj: 19