Dikey Fan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek
    arkadaşın resimde gösterdiği fanlardan takabilirsin.

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek
    sadece içeriye hava sokmak olarak düşünmeyin. çünkü bir süre sonra içeriye üflediğiniz hava dışarıya çıkamadığından dolayı ısınarak ters etki yaratacaktır. egzos fan olarak düşünün resimdeki fanı tam ona uygun bi yer ordan dışarıya hava atsın böylece çekeceği hava işlemcinin kuzey köprüsünün üzerinden geçmiş olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    scheitann bunu yazdı:
    -----------------------------
    sadece içeriye hava sokmak olarak düşünmeyin. çünkü bir süre sonra içeriye üflediğiniz hava dışarıya çıkamadığından dolayı ısınarak ters etki yaratacaktır. egzos fan olarak düşünün resimdeki fanı tam ona uygun bi yer ordan dışarıya hava atsın böylece çekeceği hava işlemcinin kuzey köprüsünün üzerinden geçmiş olur.

Peki o dikgörtgen yerini delikli yere koyacağımda nasıl tutduracam ben onu orya :D birde bi fen pc fanı dimi?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:

diktörtgen fan dönmezde dikdörtgenin içinde yerleştirilmiş küçük birden fazla kare fan döner valla fena düşünce değil ama oraya koyacağın bi fan hiçbirşeyi soğutmayacağından bi işe yaramaz.

la ana kartın tam yayına düşüyo akmasada damlar :) 6 tane küçük fanın çalıştığını düşünsene
    La olm boşuna elektrik siktir et onun yerine vantilator al hem daşakların serinler hem aNakart xD

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    scheitann bunu yazdı:

Peki o dikgörtgen yerini delikli yere koyacağımda nasıl tutduracam ben onu orya :D birde bi fen pc fanı dimi?

uyar uyar herhalde yapanlar universal bişi tasarlamışlardır =) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

Hacı kasayı kendinmi yaptın ?

bunu üreten firmanın a.q kuzey kutbuna göre tasarlanmış olmaliki soğutmaya ihtiyaç için fan yuvası açmamışlar.

eskilerden kim kaldı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

alacakaranlik bunu yazdı:

bunu üreten firmanın a.q kuzey kutbuna göre tasarlanmış olmaliki soğutmaya ihtiyaç için fan yuvası açmamışlar.

kasa bu yanda fanı var diye koymamışlar yer yapmamış ibneerBen şekline aldandım:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

alacakaranlik bunu yazdı:

kasa bu yanda fanı var diye koymamışlar yer yapmamış ibneerBen şekline aldandım:)

artistik bişiye benzio bende aldanırdım herahlde şekline :|

ben yan kapagın bırıszını actım öle kardes kardes gecınıyoruz..

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 2198 Toplam Mesaj: 19