Dikey Menüde Alt Menü 1 Alt Satırda Çıkıyor
-
birşey değil işini görsün yeter benim için :)
-
css konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum. hayırlı geceler
-
Sağol elimde css dersleri olması lazım biraz şu ana kadar web konusunda hiçbir şey hakkında döküman okumadım html, php, css, javascript hepsinden ne biliyorsam yapa yapa öğrendim. Fotoğraf stüdyosu sitesi yapacağım orada iyice çözerim artık css'i :) Zaten kullandığım program otomatik tamamlıyor paneli falan var senelerdir aynı programı kullanıyorum Webuilder. 50 euroluk programı Türkiye'ye 10 TL'ye satıyorlar kampanya yapmışlar. Alan olmaz ama ben yine de söyleyim dedim :) Javascript, php, asp desteği de var.
-
Bu arada nitem'in verdiği menüyü kullanmadım ama onun yöntemi gibi alt menüye farklı bir class verip benimkini düzenledim. Css menüye yeni başlayanlar alt menüye farklı class verin benim gibi kafayı yemeyin :) Sorun farklı da olsa alt menüye ayrı bir class yapmak birçok sorunu çözüyor.
.icmenu{
margin-top: -25px;
} -
Ufak bir sorunum daha var yazı uzunsa 2. satıra geçiyorsa yüksekliği nasıl ayarlayacağım.
.icmenu li{ height: 70px; }
yaptım diyelim mesela menü mavi normalde 1 satırlık genişlikten sonrası mavi olmuyor yazı da alt satıra inmiyor. Sadece alt menü ile arada boşluk oluyor.