Dikkatsizlik
-
ben öss ye hazırlanırken soruya küfür ediodum. sen kimsin lan filan diodum. piskolojik olarak iyi hissediodum kendimi ve çözüodum. hakkatende nedir ya. cevabın var senın ve ben bunu bulabilirm. soruya yenilmemeye onu yenebileceğine hazır hisset kendini . saçma tavsiye ama ben böle yendim :D
-
Bir an bana benzeyen ne kadar çok kişi buldum :|
Benim de 4 tane sorum öss böyle dikkatsizlik gitti. önemli değil sonuçta kazanmak istediğim yeri kazandım. Ama bazen de diyorum lan iyiki 4 soruyu yapmamışım ha :D
Bir öğretmenimin mezun olduğu okul vardı.. 10. sınıftayken gelmişti hoca yanıma demişti senin adın bu mu? Dedim evet. BAna dediki çalış senin öss yi kazanacağına inanıyorum. Bak kazanan hocaların var onlar da senin gibi... O laf beni çok kötü gaza getirmişti. Şimdi o hocanın üniversitede oturduğu sıralarda ben oturuyorum...
(Konuyu açan arkadaşa söylüyorum)
Yalnız değilsin hocam. çalışmaya devam son hızla.. Allah yolunu açık etsin. HAdi bakim.
-
eczaneden bilikom diye bitkisel hap var iç çok fayda görecen beyi nöronlarını aktive ediyor yan etkisi yok burda öğrenciler sınava girerken kullanıyor
-
RaCiNGeR bunu yazdı:
-----------------------------
ben öss ye hazırlanırken soruya küfür ediodum. sen kimsin lan filan diodum. piskolojik olarak iyi hissediodum kendimi ve çözüodum. hakkatende nedir ya. cevabın var senın ve ben bunu bulabilirm. soruya yenilmemeye onu yenebileceğine hazır hisset kendini . saçma tavsiye ama ben böle yendim :D
-----------------------------hocam senin tıp dilindeki hastalığının adı: obsesif - kompulsif bozukluk
ama güzelmiş hoşuma gitti tarzın : ) hahahahaah
-
Eczaneden balık yağı hapı ve multivitamin al 1 ay düzenli kullan füze gibi olursun...