Diksiyon Egitimi Görsel Set

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Günümüzde bu sanatın özellikle kariyer sahibi olabilmek için gün geçtikçe artan bir önemi bulunmaktadır.

Konuşma sanatını beceren kişilerin gerek iş gerekse özel hayatlarında daha fazla inisiyatif sahibi olabildiğini, bir şey gerçekleştirme güçlerinin ve sosyal ilişkilerde kendilerine olan güvenlerinin daha fazla olduğunu ortaya koymaktadır.

Konuşma sanatı, kişilerin karar verme güçlerini geliştirerek onlara çok yönlülük ve takım çalışması gerçekleştirme yeteneği kazandırmaktadır.

Ayrıca, bu konuda alınan eğitim ile kişiler, çekingenliklerini üstlerinden atarak hitabet güçlerini geliştirmeyi, ses tonunu etkili kullanmayı, jest ve mimikleri yerli yerinde kullanmayı ve etkili konuşma tekniklerini de öğrenmektedirler.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    jaa continuous..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    Valla Andycim süpersin indiriyorum hemen sağolasın ;)

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    paylaşım için tşk ler .

www.karsinojen.tr.cx
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Msj atıyım Lazım oLucak teşekkürler.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek
    bi yerden rapid bulursam indircem artık saolasın hocam (:

kgd
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    KGD bunu yazdı:
    -----------------------------
    bi yerden rapid bulursam indircem artık saolasın hocam (:
    -----------------------------
    forumda rapidshare dosya indirici diye bi program paylaşmışlardı onu kullanıyorum işe yarıyor free olayını kendi yapıyo sen uğraşmıyosun olayı o
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

rapid prem diyenler buraya baksın buda andy'nin paylaşımı :)

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=rapidin&folderid=79030

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Daha dosyayı indirmeden diksiyonu düzelttim bakınız;   :D:D:D:D:D:D

Yaptığın paylaşım çok hoş,eminim arkadaşlarımızın işine yarayacaktır,Teşekkürler ....

Yalnız bunun neresi set onu anlamadım.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    teşekkürler hacı. diksinyo kursuna gfitmiştim de şunu anladım;kuralları kafana uygulamassan yine eskisi gibi yaşıyorsun diksiyon dada aynen: değişmeyen tek şey değişim kuralıdır. eyvallah.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Sadece düzgün nefes eğitimi var bu linkte.

Evet diksiyon için çok önemli bir şey doğru nefes alma (diyafram olayı) ama bu diksiyon eğitimi değil...

Keep Going !
Toplam Hit: 3782 Toplam Mesaj: 17