folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dil Kursu İçin Gidilen Ülkede Kalmak



Dil Kursu İçin Gidilen Ülkede Kalmak

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi

    Hocam danismanlik yapan ofisler var. Gidip yerlesmeyi dusunuyorum diyecek kadar ciddiysen 300 500 liradan kacma iyi bir tanesine git sana uygun legal illegal tum secenekleri soyluyorlar.


    sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    sanırım en kolay yolu evlenmek oluyor . 


    Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

    hocalar benim şöyle bi durumum var, bulgaristan ve türkiye çifte vatandaşlığım var, almanyada yada geliri daha iyi olan bi yerde dil kursu nasıl bulabilirim? hem dil kursuna gidip hem yerleşmek istiyorum, çalışma iznim olucak zaten ab vatandaşı olduğum için nekadar para biriktirmem gerekir?

    Edit: Birde dil kursunu nasıl bulurum, ingilizce dil kursuna mı gidiliyor? İngilizcem çok yok malesef.

    Hacı gel benim yanıma dil kursu aylık 400euroydu sanırım 3 4 5 ay temel seviyeyi öğrenirsşn sonra üniye bölüme başvurur gibi yapıp üniversitenin dil kursuna geçiş yaparsın o da aylık 150-200 eu falan hatta sanırım daha uyguna geliyordu yani a2 seviyesine kadar biraz pahalı çünki ünide sıfırdan vermiyorlar eğitimi

    Başka şehirlerde durum nasıl bilmem, aachen dayım, belçika ve hollandaya sıfır ( bkz. Denize sıfır kavramı ) canın sıkılınca bi otobüse atlayıp hollandaya gidiyorsun sigara migara içip keyiflenip geri dönüyorsun :D

    Dil kursunu incelemekstersen : http://www.spraachen.org/index.php?id=411 

    Dil kursu hemen her şehirde var, aşırı yabancı olduğu için oluk oluk almanca kurslarına gidiyor insanlar, yer bulmak bazen zor bile oluyor


    ...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2007
    Erkek

    Istedigini hemen hemen her Avrupa ulkesin de yapabilirsin. Ornegin; Ingiltere, Almanya, Hollanda ve Fransa vs. Yapman gereken sadece gereken vize sartlarini yerine getirmen. Turkiye den vizeye basvuruyorsan ve ogrenciysen vize alma olasiligin 80% fakat ogrenci degil de sadece ingilizce ogrenmek amaciyla gidiyorum diyip ve yasin da 25+ ise vize alma olasiligin 50%  (  bazi insanlara sans vurur bu oran artar tabi)

    5-6 Senedir Ingilteredeyim. Bende ilk once dil okuluna geldim, sora kolej egitimi aldim sonra Universite, Master felan derken kaldik buralarda. Senin gibi yapmak isteyen ve kalan arkadas sayisi Ingilterenin neresine gittiysem cok fazlasiyla mevcut. Buraya geldikten sonra zaten sen is aramiyorsun bildigin is seni buluyor. Once bir Turk dukkanina girip yemek yiyorsun sonra muhabbet ediyorsun sora bir bakiyorsun is teklifi almissin :)

    Bizim Turkler sikmeyecegi essege bakmazlar zaten :) Bu yuzden ilk ise girilen yer akilda hep cehennem olarak kalir zira patronun sana isi ogretiyorum amaciyla once haftaligindan keser sonra fircalar baslar sonra sen isi kapmissindir, ve kendine baska yer bakiyorsundur. Universite zamaninda part time calistigim yerlerde 10 sene 15 senedir kacak calisip para yapip Turkiye ye ailesine gonderen isciler vardi.

    Ozetle; Vizeni aldiktan sonra gerisini dusunme hoca, fakat gidecegin herhangi bir ulkede ilk 2 ay tecrubesiz olucagin icin biraz harcamalarin fazla olacak bu yuzden biraz para yapip gitmen lazim.

     


    Hanimabi Sen Neler Dedin Oyle :( http://www.youtube.com/watch?v=YRbUA9UuUqk
Toplam Hit: 1773 Toplam Mesaj: 15
yurtdışı dil kursu