Din Değiştirmek...
-
Konyali bunu yazdı:
-----------------------------ha protestansin ha ateistsin, hic bi fark yok.. bneim suan bulundugum devlet böyledir.. potestanim diyorlar kiliseye gitmiyor..:) yani hic bir sekilde dinlerine bagli deiller.. ibadet yok, bari kilseye gidin, oda yok...
-----------------------------
Buna neden o kadar şaşırıyorsun ki arkadaşım? Türkiye'de herkes camiye gidiyor da ben mi bilmiyorum :D -
higher bunu yazdı:
-----------------------------hocam aklı başında biri neden din değiştirirki arkaşıma katılıyorum sen pazartesinden başla günah işlemeye pazar günü papazdan randevu al papaz efendi bu hafta 15 kadınle beraber oldum papazda olsun yavrum bı okur uflerım anadan domuş gibi olursun : ) yani aklı başında olan biri işlediği günahın burda affolmicani biLİr yani boş konulAr merak biLe etme bence okadar merakın vAr camide ımama soR o anlatır
Sen müslüman bir toplumda büyüdüğünden bunlar sana saçma geliyor. Eğer Hristiyan çoğunluklu bir ülkede dindar bir ailede büyümüş olsaydın hiç de saçma gelmeyecekti bunlar. -
VIGILANTE bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
-----------------------------ha protestansin ha ateistsin, hic bi fark yok.. bneim suan bulundugum devlet böyledir.. potestanim diyorlar kiliseye gitmiyor..:) yani hic bir sekilde dinlerine bagli deiller.. ibadet yok, bari kilseye gidin, oda yok...
Buna neden o kadar şaşırıyorsun ki arkadaşım? Türkiye'de herkes camiye gidiyor da ben mi bilmiyorum :D
-----------------------------hocam sen kac sene benim bulundugum ülkede yasadinki? ben nasi olduklarini biliyorumda konusuyorum.. Türkiyede günde 5 kisi camiye gitsin o bile yeter, burda hristiyanlar 3 senede 1 gidiyorlar kiliseye, oda biri ölünce..! kendilerine soruyom neden diye, onlarda gülüyor geciyorlar, verecek cvlari yok.:) adamlar nerdeyse dinsiz yani, onu birak ztn bura hep ateist...
anladinmi simdi hocam..:)
-
karizma_coder bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar din değiştirme nasıl oluyo yani bi müslaman hristiyan olurken nasıl hristiyan oluyo yani müslaman olurken kelimei şehadet getiriyolar ama hristiyan olurken ne oluyo bilen varmı? Ayrıca bi insan hayatında kaç defa din değiştirebilir böyle bi sınır varmı 3-5 gibi. bu sıralar bi arkadaş takmış bu olayada acayip merak ettim bende
-----------------------------hocam yaş kaç?
-
hocam müslüman olmayan biri müslüman olurken kelime-i şahadet getirir ve imanın şartlarına uyduğu ve inandığı sürece müslüman olarak kalır. imanın şartları olan şeylere iman etmeyi terk ettiği an müslüman değildir artık. dinden dönen mürted olmuştur artık ve şirk en büyük günahtır. ben bi de hristiyanlığı deneyim de sonra beğenmezsem gene müslüman olurum diye bişey yok.
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:-----------------------------
dayı islam full beleş :)
Dai Beleş Derken HepsiBeleş.Net Noldu ? :|
-----------------------------sponsor bulduk yakında açılacak sözleşme hazırlıyorum :)
-
Din işleri boş işler.
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------bildiğim akdarıyla eşhedü enla ilahe illallah ve eş hedü enla İSAÜ Resullulah deniyor ..
SOnra pi papaz efendi kutsuyor vesaire.
-----------------------------huhuhaha hoca ne yaptın sen ya eşhedü enla ilahe illallah ve eş hedü enla İSAÜ Resullulah deniyor .
bu ne böyle hahahaha :D:D
-
Konyali bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
Konyali bunu yazdı:
Buna neden o kadar şaşırıyorsun ki arkadaşım? Türkiye'de herkes camiye gidiyor da ben mi bilmiyorum :D
-----------------------------hocam sen kac sene benim bulundugum ülkede yasadinki? ben nasi olduklarini biliyorumda konusuyorum.. Türkiyede günde 5 kisi camiye gitsin o bile yeter, burda hristiyanlar 3 senede 1 gidiyorlar kiliseye, oda biri ölünce..! kendilerine soruyom neden diye, onlarda gülüyor geciyorlar, verecek cvlari yok.:) adamlar nerdeyse dinsiz yani, onu birak ztn bura hep ateist...
anladinmi simdi hocam..:)
Arkadaşım her toplumda bir dindarlar olur bir de dine mensup olduğunu söyleyen ama ibadetlere bulaşmayanlar vardır. Kiliseler boş demişsin. Tabi boş olacak adamlarda 5 vakit ibadet yok ki. Yani farklı dinlerden, farklı uygulamalardan, ayinlerden bahsediyoruz burada. Yoksa ben de 18 yaşındayım ama daha bir camiden içeri adım atmışlığım yok. Çevremdeki insanların da çoğu öyle. -
kartalkethuda bunu yazdı:
hocam müslüman olmayan biri müslüman olurken kelime-i şahadet getirir ve imanın şartlarına uyduğu ve inandığı sürece müslüman olarak kalır. imanın şartları olan şeylere iman etmeyi terk ettiği an müslüman değildir artık. dinden dönen mürted olmuştur artık ve şirk en büyük günahtır. ben bi de hristiyanlığı deneyim de sonra beğenmezsem gene müslüman olurum diye bişey yok.
Ne demek yok ya?! Sen mi koyuyorsun bu hükmü? Defalarca din değiştirip sonra yine müslüman olabilirsin. Dinde her şey niyetle ilgilidir. Eğer sen başka dinlere girdikten sonra bir şekilde tekrar Kuran'a inanırsan önünde hiçbir engel yok müslüman olmak için...