folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Din Ve Demokrasi Adı Altında Medya Destekli Cemaat Faşizmi

Din Ve Demokrasi Adı Altında Medya Destekli Cemaat Faşizmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:
    -----------------------------

KaptanMagaraAdami bunu yazdı:

Anan, babandan dolayı senin cebinde para varsa elbette bu kişisel bir şeydir; iş yok, aş yok; memleketçe senin gibi  üç beş kalantorun caka satmasını seyrediyoruz. Benim gibi niceleri namusuyla ne zor şartlar altında geçinmeye çalışırken utanmadan çoğunluğu oluşturan bizlerin zor şartlarını kişisel beğeni konusudur diye yazarken hiç mi ellerin titremedi?

he şu aralar tek derdim elimdeki bmw'nin modelini nasıl yükseltirim. iş adamı babam da aylık harçlığımı 30.000 den 20.000 e indirdi. sıkıntıdayım anlayacağın.

la havle vela kuvvete.....

merak ediyosan söyleyeyim;

BABAMDAN PARA ALMIYORUM. SADECE ÜNİVERSİTENİN İLK İKİ YILINDA ALDIM O KADAR......

Bunda kızacak bir şey yok canım; babanın yakın dostlarının burslarıyla da okuyabilirsin; biliyorsun herkes babasının zengin arkadaşlarının bursuyla okuyor. Dahası ilerde gemi sahibi falan da olunabiliyor.

Türkiye ekonomisi herkesin ve tabi ki sen ve senin gibilerin gemi sahibi olmasına imkan tanıyacak kadar gelişti 2002'den bu yana öyle değil mi?

İşte benim gibi milyonlar, kişisel olarak ekonomiyi beğenmeyen bir takım kıskanç ve tembel insanlar burssuz ve gemisiz kaldı o kadar.

Toplam Hit: 8527 Toplam Mesaj: 62