Dinamik IP De Pc Yi Sunucuya Nasıl Çevirebilirim?
-
Mesela tema yapıyorum. Arkadaşlara test ettirmek için benim pc ye bağlanmalarını sağlamak istiyorum.
Değişken IP var. Nasıl yapabilirim? No-ip gibi bi programa gerek kalmadan yapabilir miyim? XP var. Teşekkürler...
-
konu uplasın aynısı banada lazım online oyun yapcaz :D:D :P
-
www.dyndns.com a gir hocam. bilgisayara kurdugun ufak bir programla adamların sana verdigi bir subdomain'i devamlı olarak senin bilgisayara yonlendiriyor. tabi bu arada modeminden yonlendirme ayarlarını da yapman lazım.
-
no-ip den sanal bi ip alacaksın iş arkadaşım..yada 5 lira verip ttnetten statik alacaksn:D
-
en basiti http://www.teamviewer.com/index.aspx bunu kullanabilrsiniz.
ip sabitlemeye gelince:no ip e üye olmalısn ipn sabitlesende yinede arada bi remote desktop programı kullanmak zorundasin.o yüzden ip sabitlemeye ugraşmadan.yukardaki programı kullanabilrsinz.arkadaşlarında sende yüklemek zorunda.
ama sürekli bağlanmak istiyorsa radmin remote administrator. 4899 nolu portu kullanır modemden bilgisayarıyın lan ip sine 4899 u yönlendirmelisin
3389 mstsc windows remote desktop meneger.
-
Ya hu programa gerek kalmadan yapabilir miyim diye sormuşum. Bana program öneriyorsunuz. İlle delirtirsiniz adamı. Töbe töbe.
ofsahin o modem olayı nasıl olacak biliyor musun hacı? O modem yönlendirme nasıl oluyor? Teşekkürler...
-
philist bunu yazdı:
-----------------------------Ya hu programa gerek kalmadan yapabilir miyim diye sormuşum. Bana program öneriyorsunuz. İlle delirtirsiniz adamı. Töbe töbe.
ofsahin o modem olayı nasıl olacak biliyor musun hacı? O modem yönlendirme nasıl oluyor? Teşekkürler...
-----------------------------
Adamlar sana yardımcı olmaya çalışıyo,neden ukalalık yapıyorsun? -
AntiOksidan bunu yazdı:
philist bunu yazdı:
-----------------------------Ya hu programa gerek kalmadan yapabilir miyim diye sormuşum. Bana program öneriyorsunuz. İlle delirtirsiniz adamı. Töbe töbe.
Adamlar sana yardımcı olmaya çalışıyo,neden ukalalık yapıyorsun?
-----------------------------bence philist haklı :| adam zaten no-ip filan biliyo programsız nasıl yaparım diye soruyo
-
JordanoR bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
philist bunu yazdı:
Adamlar sana yardımcı olmaya çalışıyo,neden ukalalık yapıyorsun?
-----------------------------bence philist haklı :| adam zaten no-ip filan biliyo programsız nasıl yaparım diye soruyo
-----------------------------Destağin için sağol JordanoR.
-
bro arkadaşın dediği gibi dyndns den hesap alıp olur.
bende zyxel 660 serisinden var onun arayüzde biyerde olcak dyndns acc si girip yerel ip belirterek bişiler oluyodu da şuan tam hatırlamıyom işdeyim :)
senin modem ne ?
-
3. parti yazılım olmadan istedigin şeyi sadece ttnet'tin servisi aracılıgıyla kavuşabilirsin