Dinamik IP De Pc Yi Sunucuya Nasıl Çevirebilirim?
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
3. parti yazılım olmadan istedigin şeyi sadece ttnet'tin servisi aracılıgıyla kavuşabilirsin
-----------------------------onaylandı test edildi
tek kötü yanın var aypi adresin hep aynı olacağı için rapidden bişey kasacağın zaman sana engel olacak :S
-
sandman bunu yazdı:
3. parti yazılım olmadan istedigin şeyi sadece ttnet'tin servisi aracılıgıyla kavuşabilirsin
-----------------------------abi benım zyxel600ün routerında dyndns ayarı var. buraya dyndns hesabı girip yapınca olmucak mı? :)
-
hımm sana şöyle cevap yazmamız gerekiyormuş.hayır yapamassın.
-
@jordanor
Hacım o 3. parti yazılım yada servis degil mi?
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------@jordanor
Hacım o 3. parti yazılım yada servis degil mi?
evet 3parti serviste programla filan uğraşmıyon :)
-
dotum modemdeki dns ayarlarında gördüğün dyndns ile alakalı durum şudur. youtube da işe yaramasada thepiratebay.org da opendns işe yarıyor. dyndns de opendns tarzı sadece dns servisini değiştirmeni sağlayan bir sistem fakat dinamik. senin işini görmez yani. bilgisayarına bir program kurmak zorundasın bir şekilde. yani her halukarda bilgisayarının "herhangi bir" servera ben buradayım demesi gerekiyor.
-
ofsahin bunu yazdı:
-----------------------------dotum modemdeki dns ayarlarında gördüğün dyndns ile alakalı durum şudur. youtube da işe yaramasada thepiratebay.org da opendns işe yarıyor. dyndns de opendns tarzı sadece dns servisini değiştirmeni sağlayan bir sistem fakat dinamik. senin işini görmez yani. bilgisayarına bir program kurmak zorundasın bir şekilde. yani her halukarda bilgisayarının "herhangi bir" servera ben buradayım demesi gerekiyor.
-----------------------------dotum yanlış biliyon :)
hem opendns gibi bişise hani nerde bunun dns server adresi :E