Dinle Pis Yobaz!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    DaReSeLaM bunu yazdı:
    -----------------------------

Cok agır konusurdum (Videoyu ve seni izlemeden önce)Bi Video cekmişsin...Sankı haksızlıga uramıs gibi buraya konu acıyorsun Ulan Adama Etmedigin küfür Kalmamıs...EE onlar bilmem neyini sövünce cok mu gururun incildi..Bilki Onları ettiği küfürün bin katını ben de ediyorum...Sen T.C basbakanına Küfür Edemezsin.Yaptıgın boku buraya link olarak veremezsin arkadas.Sevmiyor olabilirsin. Senin basbakanın olmayabilir... Ozmn siktir olur gidersin.

Ben haksızlığa uğradım mı diyorum, benim sinir olmamın sebebi adamın işi abartıp dinle pis laik gibi bir cümle kurabilmesi.laiklikten ya da Ataürk ün bu ülkeye kazandırdıklarından kim ne kötülük görmüşte, şimdi hepsine düşman olmuşlar. Benim dikkat çekmek istediğim nokta bu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Abi sen yine okumamışsın işte bu millet bu yüzden böyle. Ne dedim ben orada "ama bu seferde tekkecilere gün doğacak." Atatürk avrupadan laikliği alırken bu yüzden almamıştı bende bunuın sorun yaratacağını yazdım. Anlama kıtlığı yapma daha sovyet özentisi ile fıransız hayranlığının yanyana geleceğini bilmiyorsun sonra gelmiş yaşıma laf ediyorsun! Eğer sovyetleri örnek alalım deseydim, kapatalım camileri, kiliseleri derdim işte bu yanlışır. Fıransız laikliğininde yanlış olduğunu belirttim ama yine polemik olsun diye konuşuyorsun. Ayrıca ben bu tartışmaları seviyorum çünkü bana birşeyler kazandırıyor ve kırılmıyorum bu forumda takılmamın sebelerinden biride budur "düşünce özgürlüğü".  Ben senin düşüncenden ötürü sana birşey söylemedim ama sen bana hakaret ettin neyse konuyu tartışalım bu olguyu toplumdan nasıl kaldırırız?

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

çok komik olmuş lem:D "Ben niye çıplaam lan tayyip"

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

kafkafkaf bunu yazdı:
    Abi sen yine okumamışsın işte bu millet bu yüzden böyle. Ne dedim ben orada "ama bu seferde tekkecilere gün doğacak." Atatürk avrupadan laikliği alırken bu yüzden almamıştı bende bunuın sorun yaratacağını yazdım. Anlama kıtlığı yapma daha sovyet özentisi ile fıransız hayranlığının yanyana geleceğini bilmiyorsun sonra gelmiş yaşıma laf ediyorsun! Eğer sovyetleri örnek alalım deseydim, kapatalım camileri, kiliseleri derdim işte bu yanlışır. Fıransız laikliğininde yanlış olduğunu belirttim ama yine polemik olsun diye konuşuyorsun. Ayrıca ben bu tartışmaları seviyorum çünkü bana birşeyler kazandırıyor ve kırılmıyorum bu forumda takılmamın sebelerinden biride budur "düşünce özgürlüğü".  Ben senin düşüncenden ötürü sana birşey söylemedim ama sen bana hakaret ettin neyse konuyu tartışalım bu olguyu toplumdan nasıl kaldırırız?

güzel kardeşim senin düşüncene lafım yok fakat dediğim gibi çok uç noktalardasın bu tür söylemler gerginlik yaratır

gene ne aklım kalmış ne anlama seviyem ne kıtlığım senin yaşınada laf etmiorum bende 20 yaşındayım sende çok büyük

değilim ayrıca bunun yaşlada alakası yok sadece bu yaşlar arasındaki bi kesimin rağbet gösterdiği şeyler bunlar onları kast

ettim ayrıca evet sen devlet olarak imamlara destek vermezsen bazı temel değerler sarsılmaya başlar.. din gibi...

zaten sen burda belirtmesende bu sarılmadan sonraki evre ya tekke zaviye gibi yerlerdir yada dinsizliktir yani sovyet rusya

gibi bi durumdur bunların ikiside bizim için kötüdür her yerde bi tekke olursa her yerde bi din olur ama tersinden

düşünürsek dinsizliğin olmasıda bir toplum için iyi değildir... ayrıca inan polemik gibi bi amacım yok şu konu silinse benden

mutlusu olmaz adminlerden yine rica edeyim madem siyaset yasak konu silinsin

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

Siyaset Yasakmış Açım len Anti Akp Konularını Sövün Başbakanınıza Cumhurbaşkanınıza Hadi İşte Böyle Devam...

"İt Ürür Kervan Yürür" 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Hocam amaç siyaset değil, karşı çıkılmaya başlandığında bu ülkeyi geriye götürebilecek, sahip olduğumuz değerlerimize insanların düşman edilmesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    DaReSeLaM bunu yazdı:

Cok agır konusurdum (Videoyu ve seni izlemeden önce)Bi  Video cekmişsin...Sankı  haksızlıga uramıs gibi buraya konu acıyorsun  Ulan Adama Etmedigin küfür Kalmamıs...EE onlar  bilmem  neyini sövünce cok mu gururun incildi..Bilki Onları ettiği küfürün  bin katını ben de ediyorum...Sen T.C basbakanına Küfür Edemezsin.Yaptıgın boku buraya link olarak veremezsin  arkadas.Sevmiyor olabilirsin. Senin basbakanın olmayabilir... Ozmn siktir olur gidersin.

birader memleketin başbakanına(nefret etsem dahi) sövülmesini bende hoş bulmamda..
    Sen kimsin.? Nesin? Nası bi güce sahipsin ki adama siktir olur gidersin diyorsun...
    Kimin vatanından kimi kovuyosun birader...Hangi güçle..hangi hakla.? bende bunu anlayamadım birader..

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coolalper
    coolalper's avatar
    Erkek

hoş bişeymi bi ülkenin başbakanına cumhur başkanına hakaret etmek veya bu tarz yaklaşımlarda bulunmak, heleki bunu dünya çapında bir sitede yayınlamak? Nerde sizin vatan severliğiniz, emin olun bunları yabancılarda yakından takip ediyor. Bu yapılanlar milletçe bizi küçük düşürmektedir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Dış ilişkilerde vs de yapılanlar bizi daha küçük düşürüyor ya.. Konuyu saptırmayalım farklı yöne kayıyor çünkü.
Toplam Hit: 4111 Toplam Mesaj: 20