Dinler Yok Olduğunda Olacak Olayarlar
-
din yok olmaz. çünkü insanın yaratışında bir tanrı bulma sığınma ihtiyacı vardır. dikkat edin ateizm bile bir dindir. mutlaka gözlerinde büyüttükleri ilah haline getirdikleri bir unsur vardır.
-
Şimdi bile insanlar birbirini yiyor Allah korkusu kalmazsa ne olur onu siz düşünün ki dinler olmasa bizde olmazdık yaradılış sebebimizi unutmayın!
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------
din yok olmaz. çünkü insanın yaratışında bir tanrı bulma sığınma ihtiyacı vardır. dikkat edin ateizm bile bir dindir. mutlaka gözlerinde büyüttükleri ilah haline getirdikleri bir unsur vardır.
-----------------------------Hocam kusura bakma ama bir b.k bilmiyorsun. Dinleri kabul etmeyip tanrıyı kabul edenler var (Bkz. Deizm)
3 Kuruşluk din felsefesi bilginle yazma rica ederim. Yazından buram buram cehalet akıyor.
-
karakutu bunu yazdı:
bilim+ din :
1) İbnü'n-Nefis
2) Sabit bin Kurra
3) İbn-i Sina
4) el-Kindi
5) Ebu'l Kasım Zehravi
6) Muhammed Ebu Bekir Zekeriya Razi
7) Ali Kuşçu
8) Battani
sanat+din:dünyanın en mükemmler mimarlarının müslüman olduğunu söylememe gerek yok
ekonomi+din:
yedi kıtaya hükmeden bir dinin ön gmördüğü ekonomi sistemi kullanılmıştır
siyaset+din:
dinde siyaset olmaz evet dinler olmasaydı siyaset al gülüm ver gülümde patlama yapardı.
açlık,yoksulluk+ din :
Komşusu açken tok yatan bizden değildir
AB birliği+din:
sen dinsiz ken giremiyorsun ee ne olacak şimdi?
yeee neyse daha yazamayacağım ....
Sana bir şey söyliyeyim mi kardeşim bunları sana hangi ahmak empoze etmiş bilmiyorum ama maşallah iyi yedirmiş
-----------------------------ellerine sağlık...
-
XpertVision bunu yazdı:
haçlı seferleri felan neden oldu hacı hayatımda duyduğum en saçma cümleydi yani..
-----------------------------haçlı sferlerinin neden olduğunu artık herkes biliyor
din ise bu savaşa ve yıkıma asker toplamak için bir kandırma aracıydı
özellikle 4. seferi incelersen bişeylere uyanırsın
-
halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi -
AbdullahAzad bunu yazdı:
fivestar bunu yazdı:
Sanırım en çok ateist insanların olduğu toplum hollanda , çek cumhruriyeti ve tecavüz vakasının en düşük olduğu ülkelerden biriside çek cumhuriyeti ,
Yani din ile cinsellik çok saçma birşey bizler sonuçta insanız
ve bu ülkede ADALETİ din sağlamıyor.
-----------------------------hoca. orda tecavuz oranı az ama kendi rızasıyla bırlıkte olma oranı nedir ?
birde onu versene be =)
çoğu dinde zina yasaktır =) yani evlilik dışı ilişki =)
olaya sadece tecavuz acısından bakma =)
ha bu bir ihtiyac dersen git evlen doya doya yap ozaman =)
-----------------------------Benim anlamadığım olay şu neden bir insan ateist olduğu zaman kötü birisi olmak zorundaymış gibi görünüyor.Ben Ateist değilim kesinlikle fakat anlayamadığım nokta gerçekten o yani bugun ve geçmişte bir çok ateist insanlar bilim adamı ve türevleri gibi yüksek mevkilerde bulunan insanlar olmayanlarıda var tabi ama bir çoğu öyle bence herşeyten önce bir insan kendini eğitirse Allah olmadığını farz ederekte gerçekten iyi bir şekilde toplum olarak yaşayabiliriz ki sözüm ona cinayetler artar tecavüzler artar diyen arkadaşlara şunu tekrar söylemek istiyorum
Bu dünyada iran vs tarzı ülke hariç hiç biri adaletini din ile sağlamıyor.30 Kişiyi öldürürüm diyen 2.yi vurduktan sonra ya yakalanır yada vicdan azabı çeker bu günah anlamında değil kesinlikle vicdani olarak acı çeker
-
http://www.youtube.com/watch?v=Lh7S1pO6yNs bu video yu izleyince bana hak vereceksiniz :)
-
flybatwin bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=Lh7S1pO6yNs bu video yu izleyince bana hak vereceksiniz :)
-----------------------------Yalnız bu seyirlik sadece islamiyeti kötülemek amaçlı yapılmış bir seyirlik.. Farkettiysen bütün inanışları değil İslami hedef alıyor.. Ben böyle çelişkiyi yerim usta..
Ekleme : Al işte Atatürk'üde alet etmişler.
-
.......................