Diploma Parası Diye Birşey Varmı
-
Bimer'e verdin mi ilk seferinde kuyruklarına basıyorsun. Diretirlerse 2. kez ver müfettiş korkusundan üstüne para bile verirler.
-
KArdeşin bi yeri kazanacak durumda mı :D
Ben onun üzerinden beleş almıştımda diplomayı.
'' bu parayı veririm ama Kardeşimin ismini kapınıza şurayıı kazandı diye yazmayacağınıza dair sizden yazı istiyorum dedim''
'' hiç bir şekilde reklam yaptırmam diye '' Adamlar yazıyıı vermek istemediler bende Parayı vermek istemiyorum dedim sonra adam verdi diplomayı.
-
bizim okul bu sene ücretsiz veriyormuş şansa :d
-
Ben kavga edip almıştım zamanında. :D
Benden de para istemişlerdi milli eğitime şikayet ederim dedim seninle mi uğraşcam defol git başımdan dedi verdi diplomayı.
-
Liseye başlarken adam başı bir top a4 kağıdı istiyorlar. Sene sonuna kadar fotokopi parası topluyorlar. Tebeşir parası, spor parası, diploma parası, vs bunların hiçbirini vermek zorunda değilsiniz. Ama gel gelelim diplomaya 2011 yılından itibaren zorunlu 5.75 tl diplomanın masraf parasını öğrencilerden kesiyorlar. MEB' de bunu onaylıyor fakat. 5.75 üzeri fiyatlar da helede 100 tl annuumm fena para vermeyin gerek yok her türlü propagandayı yapın, yok öyle birşey.
-
hocam bi kere mezun oluyosun, o diploma parası diye aldıkları paraları okulun ıvır zıvır işlerinde kullanıyolar. aslında yasal değil ama bu kadar da takılmamak gerekir, ben ödüyordum genelde..
-
Eğer bağış makbuzu veriyorsa sıkıntı değilde. vermiyorsa o para okulun işinde mi şahsın tekelinde mi harcanıyor bilemem o yüzden 10krş bile olsa vermem devlet herşeylerini karşılıyor. maaşını okul ihtiyaçlarını, öğrenci soymakta neyin nesi.
-
bizim okulda (Sakarya Üniversitesi) 50 TL diyorlar ama para vermek istemiyorsan dilekçe yazıp alıyorsun diplomanı ücretsiz.
-
Milli Eğitime Kesinlikle Şikayet edin kesinlikle.. Şerefsizler milleti keriz sanıyor..!