Diplomamı Kaybettim Ne Yapmalıyım?
-
nasıl kaybediyorsunuz anlamıyorum a.q :) lise diplomasını salla da üni diplomasını hayatta kaybetmem götüm çıktı alana kadar :)
-
bende kaybetmiştim zmanında.okuldan son çıktını alıyorsun yani okulla ilişiğin kalmıyor bir daha kaybedersen alabilecğin yer yok
en iyisi okuldan alıcağın kağıtları noterde çoğalt
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl kaybediyorsunuz anlamıyorum a.q :) lise diplomasını salla da üni diplomasını hayatta kaybetmem götüm çıktı alana kadar :)
Senin yerinde olsam; 60.000 Euro'luk sigorta yaptırırım diplomaya, çalınır felan (: -
şu an lise ögrencisiyim ilkokul diploması ortalarda görünmüyo?
-
ya notere danışıp fln alınmazmı ?
-
HeadBanger bunu yazdı:
ya notere danışıp fln alınmazmı ?
Arkadaşım noterlik bir olay değildir.Diploma okul ile Milli Eğitim İl / İlçe Md.lükleri arasında geliişen bir olaydır.
Diploma alınca okuldan ilişiği kesiyorsun. Acil bir durum anında okula başvurursun okul sana gerekli yardımı yapar,
Sana geçici mezuniyet belgesi verir. İşini halledersin, daha sonra Milli Eğitim Md.lüğü ile okul arasında yazışma yapılır.
Gıcır gıcır diploman düzenlenir, harç yatırırsın ve / veya okula bağış işlem biter.
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Senin yerinde olsam; 60.000 Euro'luk sigorta yaptırırım diplomaya, çalınır felan (:
Sen kişisel siteme göz at öğrencilik hayatımı gör:)
Toplam Hit: 15785 Toplam Mesaj: 18