Diplomamı Meslekmi ?
-
mesleğine dewam et.. aynı anda da açıköğretim de gör işini...
staj yaptgm yerdeki şef'im öyle yapmıştı..
4 senelik okulu 7 senede bitirdi ama bitirdi sonucta..
kişiye görede değişir bu konu.. Bilgisayar bölümünden mevzun ve msn den başka bilgisayar konusunda en ufak bi bilgisi olmayan arkadaşımda oldu..(okul birincisi'ydi kendisi)
-
Diplomanın ne diploması olduğuna bağlı olarak değişir , ama büyük ihtimalle mesleği tercih ederim.
Şahsen ben diplomayı sadece iş için değil , aynı zamanda kendimi geliştirmek .. Kültürümü arttırmak için alırım ...
-
mesleğe göre değişir hocam. bilgisayar üzerine diyorsan tabikide meslek..
-
müritler düsün 1 dakıka 4 sene üni okudun okul bıttı sonra bı işe girdin guzel bi iş senınde mezun oldugun bı bolum sonra bısı oldu senı cıkardılar işten yada kırız vurdu senın daha kolay kolay iş bulmam mumkunmu bide kendıni geliiştirmiş belli bi yetenegin varsa senı zaten fark ederler ki açıkta kalmazsın
bu arada ben kendı adıme konusuyorum ben lise mezunuyum 4 senedirde calısıyorum lise 1den bu yana 1 lira magısım var +sigorta ben sadece sızın yorumlarınızı merak ettım
-
parmagında ne kadar cok altın yuzuk olursa okadar cok degerin olur ..
-
hem meslek hem diploma. ikiside yani.
artık ekmek aslanın midesinde. burası kurtlar vadisi :)(:
-
ikiside derim, eğer bir işi mesleğin, ekmek paranı hayatını kazandığın uğraş olarak görüp gerektiği kadar önem veriyorsan bu işin diplomasını sertifikasını da istersin aynı zamanda mesleğini daha iyi yapmakta istersin. TAmam sen bil gene mesleğini ama alabiliyorsan diplomasının da zararı olmaz bence