Direksiyon Sınavına Girenler.
-
hocalar ehliyetle ilgili konu açmıştım :) sayenizde çıkmış soruları çözerek girdim ve geçtim :)
şimdi direksiyon sınavı varmış. çok önceden araba kullanmışlığım var yani az çok biliyorum. sizlere sormak istediğim tecrübelerinizi yazmanız.
aynalar neye göre ayarlanır. kalkışım nasıl olmalıdır. sınavdeyken neler sorarlar vs :)
saygılar
-
kursa falan kayıtlı değilmisin sen hacım :W
-
Oturdugun gibi koltugunu aynanı kemerini ayarlamayı unutma. Direksiyon dersini alsaydın zaten sana son 2-3 gün sınav yerinde tur attırırlardı. (Bizim kurs öyleydi)
Orta şeride gir sabitle hızı 50'e tın tın git :) Sorun çıkmaz başka türlü.
-
heycanlanırsan ve hoca da bunu anlarsa olmazmış bende giricem bu hafta.
-
Hız sınırını aştım diye -15 puan kırdılar , tek dikkat ettikleri kuralları bilmen ve uygulaman..
-
aynanı kemerini koltuğunu direksiyonunu ayarladıktan sora bismillah de hafif kalkış yap. 2. vitese geç tın tın devam :D
rahat ol.. soru falan yok.. bir şey yapmanı isterlerse heyecan yapmadan yap..
mesela bana dur dedi 3 metre geri gel dedi ne alakaysa.. bi 10 metreye yakın geldim geri D:
geçtik nihayetinde. ekstra bişe yok.. kırmızı ışıkta rahat ol. nerde istersen orda durdur arabayı. tabi ortada bi yer olmasın.. saygılar.. -
ben de giricem bu hafta sonu sadece bizim 79 model pikapı sürdüm bunlar ne ssürdürürler acep :)
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
ben de giricem bu hafta sonu sadece bizim 79 model pikapı sürdüm bunlar ne ssürdürürler acep :)
-----------------------------hacı kursa gitmedigin belli , ama kayıt olurken falan da mı görmedin arabayı :)
-
hocam nisan 16 da benımde sınavım var sende sanırım benm gıbı hazırlanmıssın dedikleri gibi mi gecmıs yıllarla aynımı sorular ?
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
hocam nisan 16 da benımde sınavım var sende sanırım benm gıbı hazırlanmıssın dedikleri gibi mi gecmıs yıllarla aynımı sorular ?
-----------------------------aynen kurslarda var test kıtapları onlardan al yada ınternetten bul ındır çöz 1 gunde halledersın
-
8 metrelik 95 model dafla girecem sınava daha önceden 2 3 sefer kullandım arabayı bi türlü 5. vitese sokamadım... :D