folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diş Ağrısı (Acil) :( ???

Diş Ağrısı (Acil) :( ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    Hocalar , diş ağrısından ölüyorum ilaç içtim fayda etmedi .lütfen bana dişini fırcalasaydından bşka bi yöntem söleyin...yoksa bu ağrı siteyi bi müridden eder:s

Yapay zeka, zeka değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    doktora git baska turlu bu agrıyı geciremezsin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek
    Git eczaneden Dişinol al. Dişine koy. Ama dikkat et damağına gelmesin.

Akıl verme para ver a.q.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Dişciye git .Diş sinir tedavisi ol.Dişindeki sinirleri temizliyorlar.Bidaha agrimaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek
    Evet eğer dişinde apse yoksa(yanağın henüz elma gibi şişmemiş ise) hemen dişçiye git. Kanal tedavisi yaptır, kaliteli bir yere git ama!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    kardeş eczanede dişe sürülen jel olarak bi ilaç var sen bu şekilde sölersen verirler ismini hatırlayamadım ama şunu söleyim ilaç  bütün  diş ağrılarının  cümlesini  geçiçi de  olsa  geçiriyo 

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

abi dişin çekilecek seviyeye geldiyse hiç ilaçla filan uğraşma git direk çektir kurtul merak etme korkulacak hiçbirşey yok

geçen hafta ben de diş çektirdim o kadar kolay oldu ki hiç ağrı sızı duymadım zaten iğne yapıyo ve sprey sıkıyor hissetmiyorsun

başkalarının çektirme çok acıyor filan dediği şeylere bakma şimdi çektirmekten kaçınsan bile o diş en sonunda illa ki çekilecek 10 saniyelik çekime dayanmak mı daha iyi günlerce haftalarca diş ağrısı çekmekmi ?

inan ki diş çekimi en fazla 10 saniye sürüyor ve hiçbirşey hissetmiyorsun sadece biraz ufak çıtırtılar dışında zaten o iğne öyle bir uyuşturuyor ki orayı kesseler ruhun duymaz

yanlızca dişin boş yeri ilk gün biraz ağırır sadece ertesi gün biişey kalmaz

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    filiz
    filiz's avatar
    Dişi

sinir intaplandiysa ilaci yoktur, doktor disini oyup siniri kesip cikartmasi lazim.

bence bekleme daha kötülesir.

ilk defa banlandim :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    apranax al..bazı bakkallarda da olabilir!..anlık diş agrısını kesin keser!..ama dişçiye git sen sonra..aksatma..ben apranax içip gitmiyordum geçti diye..her ağrıdığında içtim her ağrıdığında içtim!..sonra kanal tedavisi.beynimde filler sikişti a.q

sana tavsiyem dişini ihmal etme!..şakası olmaz..en kötü ağrı diş ve kulak agrısıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek

ipin bir ucunu agrıyan dişine diğerini kapını koluna gerisi malum:P

hoca saka bir yana babamında dişi agrıyordu boyle doktora gitmedi daha kotu oldu sonra tabi doktora gidince bişicik 

kalmadı (diş dahil) :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    dişini fırçala kolanyayla ağzına garagara yap bi daha ağrımaz:)şaka tabi

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
Toplam Hit: 14467 Toplam Mesaj: 28