Diş Ağrısı (Acil) :( ???
-
Hocalar , diş ağrısından ölüyorum ilaç içtim fayda etmedi .lütfen bana dişini fırcalasaydından bşka bi yöntem söleyin...yoksa bu ağrı siteyi bi müridden eder:s
-
doktora git baska turlu bu agrıyı geciremezsin...
-
Git eczaneden Dişinol al. Dişine koy. Ama dikkat et damağına gelmesin.
-
Dişciye git .Diş sinir tedavisi ol.Dişindeki sinirleri temizliyorlar.Bidaha agrimaz.
-
Evet eğer dişinde apse yoksa(yanağın henüz elma gibi şişmemiş ise) hemen dişçiye git. Kanal tedavisi yaptır, kaliteli bir yere git ama!!!
-
kardeş eczanede dişe sürülen jel olarak bi ilaç var sen bu şekilde sölersen verirler ismini hatırlayamadım ama şunu söleyim ilaç bütün diş ağrılarının cümlesini geçiçi de olsa geçiriyo
-
abi dişin çekilecek seviyeye geldiyse hiç ilaçla filan uğraşma git direk çektir kurtul merak etme korkulacak hiçbirşey yok
geçen hafta ben de diş çektirdim o kadar kolay oldu ki hiç ağrı sızı duymadım zaten iğne yapıyo ve sprey sıkıyor hissetmiyorsun
başkalarının çektirme çok acıyor filan dediği şeylere bakma şimdi çektirmekten kaçınsan bile o diş en sonunda illa ki çekilecek 10 saniyelik çekime dayanmak mı daha iyi günlerce haftalarca diş ağrısı çekmekmi ?
inan ki diş çekimi en fazla 10 saniye sürüyor ve hiçbirşey hissetmiyorsun sadece biraz ufak çıtırtılar dışında zaten o iğne öyle bir uyuşturuyor ki orayı kesseler ruhun duymaz
yanlızca dişin boş yeri ilk gün biraz ağırır sadece ertesi gün biişey kalmaz
-
sinir intaplandiysa ilaci yoktur, doktor disini oyup siniri kesip cikartmasi lazim.
bence bekleme daha kötülesir.
-
apranax al..bazı bakkallarda da olabilir!..anlık diş agrısını kesin keser!..ama dişçiye git sen sonra..aksatma..ben apranax içip gitmiyordum geçti diye..her ağrıdığında içtim her ağrıdığında içtim!..sonra kanal tedavisi.beynimde filler sikişti a.q
sana tavsiyem dişini ihmal etme!..şakası olmaz..en kötü ağrı diş ve kulak agrısıdır -
ipin bir ucunu agrıyan dişine diğerini kapını koluna gerisi malum:P
hoca saka bir yana babamında dişi agrıyordu boyle doktora gitmedi daha kotu oldu sonra tabi doktora gidince bişicik
kalmadı (diş dahil) :)
-
dişini fırçala kolanyayla ağzına garagara yap bi daha ağrımaz:)şaka tabi