Diş Ağrısı (Acil) :( ???
-
hocam eğer vücudunun bir bölgesinde ağrıisancıiacı varsa, onu dindirmenin bi anlamı yoktur. ağrı demek sorun sinyali demektir, bu neye benzer, senin bir fabrikan var, ustabaşı gelip diyor ki patron makina bozuldu yaptırmak lazım, sen de gidip adamı susturuyosun,ağrıyı dindirmek de aynı şeydir :)
o yüzden sorunun köküne gidilmeli,yani dişçiye intikal edilmelidir :)
-
Önecelikle geçmiş olsun diyim zor diş ağrısı çekmek..Diş'in şişmiş ise eczaneye git largopen 1 gr apranax fort tb al kullan sonrada dişçiye git..
-
hocalar çok saolun yaa valla olcem sandım bi an babama aldırdım şu dişinol mudur nedir onu işde aldı bi koşu geldi şimdi ii ya ama gercekten diline değince zikio affetmio valla :S çok saolun
tahribat.com ailenizin eczanesi:D -
hoca sizin evde rakı yokmu yaa ? :D...rakı bas gecer...
-
çek bı ufak yada dktora gıt dolgu yapsın ılac koyuyor sonra dolgu :d
-
Hocam pamuğa rakıyı dök dişine koy.
-
hoca ilaca guvenme en kısa surede dişciye git dişin ne durumda bilmiyorum ama belli sureden sonra ilaçta fayda etmez ona gore..
-
hicbir ilacin faydasi olmas... tek caresi kanal tedavisi.. yani disinin sinirleri alınacak.. disinol, largopen, apranax vs hepsi hikaye yanii... eger acik yer bulabilyosan hemen git yaaptir. yoksa sabahi sabah edersin haberin olsun..
-
Abisi gecmiş olsun..
3 sey vardır der büyükler
1- sobanın tütmesi
2-kızının kacması
3-dişinin agrıması
bu üçüde sakat yanii.. sen telas etme bende cok cektim.. antibiyotik al 3-5gün sonra unutursun bile hangisisnin agrıdıgını.
-
Yapıştır birtane sağlam çiftli bişey kalmaz ben 6 ay onla idare ettim:)))
Toplam Hit: 14471 Toplam Mesaj: 28