folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diş Ağrısı İçin Tavsiye : ///

Diş Ağrısı İçin Tavsiye : ///

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar sağ alt azı dişimi 4 5 yıl önce kendim çıkarmıştım ama sanırım kökü içinde , orası 4 5 yıldır bomboş duruyordu daha sonra sigara şu bu derken içi simsiyah olmuş çürümüş ve son bi kaç gündür aşırı ağrı yapıyor yanındaki dişe de rahatsızlık veriyor , öyleki ağrı başladığı zaman hangisinin ağrıdığını bilemiyorum bile . şimdi üst damaktakide başladı sanki , yada çok ağır bi ağrısı var ve bütün ağzımda hissediyorum , bunun için nası bi tedavi gerekiyor bilen var mı ? bi arkadaş orayı yarıp kökü çıkaracaklar dedi acayip tutuştum :///

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    Rakı iyi gelir .Biraz pamuğa dök koy dişine veya iç biraz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    tek çözüm doktora gitmek.dişin bir özelliği var insanın başına iş açabilen bir özellik dişteki iltihap vücudun her yerine taşınabilir.kalp mide ciğer falan filan o yüzden iş büyümeden doktora git
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Dişinol (sanırım böyleydi) diye bir ilaç var. Ucuz bişey eczanelerden reçetesiz alabilirsin. Pamuğa döküp problemli yere sürüyorsun. Ağrıyı kesiyor.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Diş hekimine gitmen ve tedaviye başlaman gerekmekte.

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    antibiyotik al 2 sene agrımaz ama sonra gene devam :D adı ne bilmiyorum ama cam şişede büyük mor du en son dışı falan :D süper bişey

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

$imdilik yapıcaan şey arkada$ın da dedii gibi rakı koymak (: Ondan sonraki ilk işin bi di$ hekimi olsun :F ayrıca kök mök yarma işlerini yaparlarken ruhun duymaz senn orayı uyu$turuolar di$cilerden korkmain :F 1-2 seans ta biter o dişin işi 2 kere minnacık iğnenin acısını duyarsın o kadar böle eziyet çekmenden kat kat iyi :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sumer
    sumer's avatar
    Erkek

hiiiiçç  ilaçla otla çöple ugraşma kardeşim.daha  fasla zaman kaybetmeden doktora git.

kendi başına iş yapma yoksa dönülmesi zor bi yola girersin.yaşanmış olaylar biliyorum.

aman diyim.

Yazmış Oldugum Cevaplardan Dogacak Herhangi Bir Sorundan Sorumluluk Kabul Etmiyorum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek
    apranax ford benim işime yarıyor. ama tek çare doktora gitmek. böyle hergün acısını çekeceğine birkerede çek kurtul.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    aha al yanına bi tüp dişinol ağrıdıkça sür hem çokta fantezi bi ilaç ağzının sularını tutamıosun:DBi kızın karşısında sür bunu direk verir sana:D

NEDEN? (soru olarak)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

rakıyı siktir et, rakı geçici bir önlem olur. isyanı kısa süreliğine bastırmış olursun, onun yerine isyancılarla masaya otur :) yani kalıcı önlemler al, örneğin adaçayı iç, ne zaman dişim ağrısa bir ada çayı içerim bi daha hiçbir ağrı olmaz :)

Toplam Hit: 3444 Toplam Mesaj: 29