Diş Ağrısı İçin Tavsiye : ///
-
Arkadaşlar sağ alt azı dişimi 4 5 yıl önce kendim çıkarmıştım ama sanırım kökü içinde , orası 4 5 yıldır bomboş duruyordu daha sonra sigara şu bu derken içi simsiyah olmuş çürümüş ve son bi kaç gündür aşırı ağrı yapıyor yanındaki dişe de rahatsızlık veriyor , öyleki ağrı başladığı zaman hangisinin ağrıdığını bilemiyorum bile . şimdi üst damaktakide başladı sanki , yada çok ağır bi ağrısı var ve bütün ağzımda hissediyorum , bunun için nası bi tedavi gerekiyor bilen var mı ? bi arkadaş orayı yarıp kökü çıkaracaklar dedi acayip tutuştum :///
-
Rakı iyi gelir .Biraz pamuğa dök koy dişine veya iç biraz
-
tek çözüm doktora gitmek.dişin bir özelliği var insanın başına iş açabilen bir özellik dişteki iltihap vücudun her yerine taşınabilir.kalp mide ciğer falan filan o yüzden iş büyümeden doktora git
-
Dişinol (sanırım böyleydi) diye bir ilaç var. Ucuz bişey eczanelerden reçetesiz alabilirsin. Pamuğa döküp problemli yere sürüyorsun. Ağrıyı kesiyor.
-
Diş hekimine gitmen ve tedaviye başlaman gerekmekte.
-
antibiyotik al 2 sene agrımaz ama sonra gene devam :D adı ne bilmiyorum ama cam şişede büyük mor du en son dışı falan :D süper bişey
-
$imdilik yapıcaan şey arkada$ın da dedii gibi rakı koymak (: Ondan sonraki ilk işin bi di$ hekimi olsun :F ayrıca kök mök yarma işlerini yaparlarken ruhun duymaz senn orayı uyu$turuolar di$cilerden korkmain :F 1-2 seans ta biter o dişin işi 2 kere minnacık iğnenin acısını duyarsın o kadar böle eziyet çekmenden kat kat iyi :|
-
hiiiiçç ilaçla otla çöple ugraşma kardeşim.daha fasla zaman kaybetmeden doktora git.
kendi başına iş yapma yoksa dönülmesi zor bi yola girersin.yaşanmış olaylar biliyorum.
aman diyim.
-
apranax ford benim işime yarıyor. ama tek çare doktora gitmek. böyle hergün acısını çekeceğine birkerede çek kurtul.
-
aha al yanına bi tüp dişinol ağrıdıkça sür hem çokta fantezi bi ilaç ağzının sularını tutamıosun:DBi kızın karşısında sür bunu direk verir sana:D
-
rakıyı siktir et, rakı geçici bir önlem olur. isyanı kısa süreliğine bastırmış olursun, onun yerine isyancılarla masaya otur :) yani kalıcı önlemler al, örneğin adaçayı iç, ne zaman dişim ağrısa bir ada çayı içerim bi daha hiçbir ağrı olmaz :)