Diş Ağrısı İçin Tavsiye : ///
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
Lemuria bunu yazdı:
az önce gittim 40 lira verdim herif önce yardı sonra içerdeki kökleri kıra kıra çıkardı anam ağladı , kanal tedavisi filanda gerekiyormuş..istanbul'da dişçi mürid varsa ona yaptırayım diğer tedaviyide , ayrıca kanal tedavisi nedir , acıtır mı ? :|
diş içindeki sinirleri alıyolar sanırım ondan sonra sıcağa soğuğa fazla duyarlı olmuyopek acıdığını söyleyemem korkma iyi olucak :D
duyarlı olmasın zaten amk , sıcak paşa çayı içmek istiyorum ben , soğuk karpuz yemek istiyorum : /// -
git çektir başka ne yapacan o dişe yada dişçiye git olmadı ağrı kesiciyi üstüne bas :)))
-
o çıkan yere biraz tuz ban çok iyi gelir.
-
tek kelime ile RAKI hea eğer işe yaramıyor diyorsan al rakıyı iç kana kana kafa olduktan sonra ne ağrı kalır ne sızı garanti tedevi olursun :)
-
rakıyı dişine değil midene koyuyosun
ne ağrı kalıyo ne sızı fıstık gibi :) -
karanfil yağı al aktarda bulursun çürük dişte işe yarıyor ..yani bende işe yaramıştı..veya soğuk su ile ağzını sürekli çlkala..haa ilaç dersen ağrı kesiciler -parol-majezik-minoset- bunlar fayda vermedi 6.50 ytl ye eczaeden maxajin isimli bi ilaç aldım iyi gelmişti.Ama doktora gitme imkanın varsa git..ihmale gelmiyo..acil şifalar
-
arkadaşlar gittim küretaj yaptırdım zaten tekine narkoz un etkisi yeni geçti , bi kaç tane sağlıksız diş daha var dedi apranax fort filan yazdı günde iki kez bi de antibiotik yazdı .. bakalım ağrı azalmazsa diğerler birisine dolgu birisine kanal tedavisi ve bi çekim daha var dedim ağzım yok olucaağğğğkkkkkkkkk ://// ühüüü
-
rakıyı boş ver :| dişinol ...
Toplam Hit: 3445 Toplam Mesaj: 29