Diş Beyazlatma Sorunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodLife
    GodLife's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Aralık/2009
    Erkek

    whitelight al . tavsiye ederim . ama gittigidiyordan al daa ucuz 48 - 60 tl alma aynı bok .


    olacak olacak bişeyler olmalı bişeyler mücadele etmek gerek ... olmalı ki olması lazım ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2010
    Erkek

    gece diş fırçalayıp sabah ağzında kötü bir tadla kalkmak istemiyorsan, olan hastalıklar gitmesini istiyorsan ağız koskusu kan vs.. bembeyaz istiyorsan "ilk sayfadaki arkadaşımızın dediği gibi"  Misvak, şiddetle tavsiye ederim doğallığın ne kadar hoş olduğunu anlarsın, şahsen bunları yazıyorum atmıyorum kendim kullandığımdan yazıyorum.. kimsayal boya vs. içermez şaşar kalırsın.. faydaları saymakla bitmez, önce 1 adet al 4-5 cm bardak gibi birşey su koy onuda içine at, sonra 1 gün beklet 2-3 santimlik olan suyun içinde olan yeri yumuşasın kabuğu çok yumuşaktır zaten sonra kabuğunu soyarsın nazikçe kullanmaya başlarsın.. dahada istersen tam araştır genel bilgiydi bunlar.


    İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ekim/2007
    Erkek

    ipananın "white now" diye bir macunu var.kutusu lacivert kendide lacivert.dişlere parlaklık kazandırıyor.beyazlatıyor diyebilirm.kullan istersen.


    Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ocak/2003
    Erkek

    Bir subardagi suyun icine  bir yemek kasigi oksjenli su koy karistir  fazla koyma 1 yemek  kasigi sonra suyu yudumlayip dislerinin arasinda dolastir hizli bir sekilde.Bardak taki su bitince 2 dk bekle dislerini macunla  fircala..bunu ilk 10 gun 1  gun arayla   yap( 1 defa her fircalamada  degil aksam yatmadan once)   sonrada  haftada 1 defa 2 ay boyunca  sonrada 1 senede 1 yap bu kombinasyonu.Dedigim gibi yap  bokunu cikarma dis etlerine zarar verirsin...

    Unutma  once  gargara  sonra muhakkak macunla  fircala ve suyla calkala  sonra  arkamdan kufur etme...


    Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Mart/2008
    Erkek

    karbonat sık kullananlara tavsiyem: sık kullanmayın. diş macunu kullanın, haftada 1 gün karbonatla fırçalayın. yoksa ileride süt dişlerinize tekrar kavuşursunuz :)


    http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ekim/2005
    Erkek
    Gülümseyişimizden memnun ama dişlerimizin renginden memnun değilsek kullanacağımız bir yöntemdir. Büyük estetik girişimlerden daha kolay ve ucuzdur.

    Araştırmalar dişhekimi gözetimi altında yapılan uygulamaların, güvenli ve etkin olduğunu göstermiştir. Diş ve dişetlerine zarar vermez. Sadece tedavi sırasında hafif soğuk sıcak hassasiyeti görülebilir.
    Uygulama 2 çeşittir:
    a)       Ev Tipi: Hekim ağızdan ölçü alır ve silikon diş kalıpları hazırlar. Bununla beraber hastaya beyazlatma ilacını verir. Hasta bu kalıbın içine ilacı koyar ve günde 6-8 saat süreyle bir hafta kadar kullanır. Uygulama bitiminde dişler beyazlamış olur.
    b) Klinik Tipi: Beyazlatma ilacı deneyimli bir hekim tarafından dişe uygulanır. Bu ilacın üzerine bu konu için özel hazırlanmış ışın cihazlarıyla beyaz ışık uygulanır. Bu işlem sonucunda diş beyazlığı hemen gözlenir.
    Renklenmenin tipine, hekimin tecrübesine, hastanın şartlarına bağlı olarak bu yöntemlerden biri seçilir.
    Dişlerin rengini tekrar eski kötü rengine taşıyabilecek alışkanlıklar devam ediyor ise (yoğun çay, kahve, tütün, şarap…tüketimi) altı ayda bir pekiştirme tedavisi gerekebilir.
    Ç ( alıntı )
    gaynak : http://www.doktorsitesi.com/yazi/1414/Dis-beyazlatma?a_id=15

    maaasebeci....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calculator
    calculator's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2009
    Erkek

     dostum işine yarayabilir,tam olarak arastırmadan kullanmadaa :))

    http://ivillage.mynet.com/zinde-yasam-beslenme/6793-10-dakikada-disleriniz-bembeyaz-olsun

     


    Çok üşengec
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crafty
    crafty's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2006
    Erkek

    Pikacu bunu yazdı:
    -----------------------------

    Arkadaşlar çok uğraştım ama dişlerim bir türlü kar beyazı olmadı... sabah akşam fırçalıyorum ama tık yok... Sizce ne yapmalıyım?


    -----------------------------
    hocam naparsan yap kar beyazı yapman mümkün değil... bu dişinin yapısı ile alakalı bişi! dişinin ilk cıktığı zaman rengi neyse en fazla ona cevirebilirsin ancak bunu diş macunu ile yapamazsın... diş hekimlerinin kullandığı özel bir ilac var 50 tl civarında bir ücrete de yapıyorlar bunu... ha illa ben kar beyaz dişe sahip olcam dersen ortalama 6 milyar civarında bir para bayılıp ağzını tamamen porselen yaptırırsın...


    Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2005
    Erkek

    http://www.sikayetvar.com/arama/?typex=1&q=White+Light&x=37&y=14

    okuduktan sonra almak için bikez daha düşünün


    ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 4451 Toplam Mesaj: 30