folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diş Beyazlatma Ustune Sual?

Diş Beyazlatma Ustune Sual?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    şimdi arkadaslar cay sigara tiryakiligi olnların belkide en buyuk sorunu dis sararmasıdır..o tiryakilikten bende de var..disler sapsarı oldu a.q fırcalamayı falan deniyorum a.q artık icine mi islemis ne bi türlü omuyor.. bi arkadas dis macununa cif koy biraz oyle dene dedi ama sanki cifin icinde amonyak var oda bizi gebertir gibi geliyor..benim aklımdan da camasır suyu geciyor...bunları daha denemedim...varmı boyle bi seyler deneyenler yan etkileri falan neyim nasıl oluyor?? yalnız sallamasyon seyler yazıp da olumume neden olmayın : )) ona gore

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    buyuk marketlerde dis pastalari var.disini normal macunla fircaladikdan sonra bir de o pastalarla fircala 1 ay sonra zenci gibi bembeyaz dislerin olur.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacı 10 yaşından beri diş fırçalıyorum hiç beyaz olduğunu görmedim arkadaşlar hangi macunu kullanıyon diyo ama

benim dişler beyaz değil o kadar misvak kullan eğer dişlerin sarı olup diş fırçalamaya başlıyorsan dökebilirsin dişleri   

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    diş dokulme mevzuunda ciddi misin?? : )) bide konuyu niye vukuatlara actın diyen olursa ben daha cok kimyasallarla alakalı seyler sormustum.. oyuzden en iyi burası uygun die sey ettim

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    dis beyazlatma konusu basli basina gicik bir konu olmakla beraber olumlu ve olumsuz sonuclari olan hassas bir konudur. oncelikle eger renklenme detertraj dedigimiz dis tasi temizligi ve basit renklerin giderilmesi ile halledilebilcek bir problemse olusumlarin miktarina göre yaklasik 30-40 dakikalik bir seansla halledilebilir. fakat eger bu birikinti miktari beraberinde ileri dercede diseti hastaligi ile beraberse seans sayisi uzayabilir. ayrica su an senin tarif ettgin renklenmeler hiçbir zaman dis fircalamak ile de gecemez. fakat bir miktar duzelebilir. ama eger diseti hastalgi yok( gingivitis seviyesini kasdediyorm. onun için ayrıca dokuman yazabilirim isterseniz) ve sadece renklenme varsa ki bunun bir cok sebebi olur, bleaching denilen ağartma tedavisi ile kesi,n sonuclar elde edilebilir. bleaching'in bir kac tip uygulama sekli vardir. ev tipi ve ofis tipi. buna yapan hekim kendi karar verir. ama cogu ofis tipini tercih eder. bir kac seans sürmesi normaldir. komplikasayonu ise hassasiyet olusmasidir. eger dislerde hasssasiyet olusursa tedavi hemen biarkiilmalidir. aşırı hassasiyet olusur ise mutlaka hassasiyet tedavisi de yapilmalidir. simdilik bu kadar yeterli sanirim :)) 
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

En iyisi doktora git, ekstra bi doktor müdehalesi olmadan tam olarak beyazlamıyo dişler.Uzun senelerdir sabah akşam fırçalıyorum ama bembeyaz olduklarını görmedim henüz.Temizler ama öyle bembeyaz değiller.Doktor bişeyler sürerek suni olarak beyazlatıyomuş...

Yok doktor olmaz diyosan ikinci bi yöntem, bunu eskiler yapıyomuş, babam sigarayı bırakmadan önce yapıyodu arada işe yarıyodu. Bildiğin karbonatı alıyosun onunla fırçalıyosun dişleri.Ama fazla beyazlamıyo sadece çay,sigaranın bıraktığı kirliliği biraz olsun gideriyo...

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    diş beyazlatıcamdie şehir efsanelerine inanma (:
    orneğin  karbanotayla yarım sat fırcalama gibi  bu işe yarıyor ama birde kotu yonu var karbonatayla saatlerce fırcalayınca dişin üzerindeki cila  tabkasını eritirsiniz sonuç olarak dişleriniz bembeyaz olur ama dişin kendi cila katmanı kalktıgı için çürükjlere davetiye çıkarırlar 
    yani diş beyazlatma yolunda  dişlerini fazla kasma beyazlatıyım derken diş sağlıgından  ola bilirsin

onekine?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    cif değişik bi yaklaşım olmuş, ilk defa duyuyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    Zenci gibi beyaz dişlerin olamaz.Diş rengi genetiktir.doğuştan sarı olmayacağı gibi bembeyazda olamaz.Kimyevi madde :P dişlerini fırçala yeterince işini görür.Ayrıca dişcilerde bir takım operasyonlarla doğal olmadan beyazlık veriyorlardı.Detayını araştır istersen

iyi biri değil... TBT
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    aforizma ya sor arkadasım  ben o varken bu konuda konusmamaya yemın ettım :)

mimi " yim ben ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Doktora niye gitsin :) Doktor aforizma ,sen dislerin fotolari cekip koy buraya afo teshisi koysun :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 6608 Toplam Mesaj: 33