Diş Macunlarıyla İlgili
-
arkadaşlar dişlerime iyi bakardım. lise2 sıraları kök dişlerim gelmeye başlayınca o dönem etrafıma baktım en başta babam hep diş hekimine gidiyordu. diğer abilerde de diş sorunları vardı. hele ihtiyarlar hep takma diş kullanıyordu. ulan dişlerim daha yeni geliyo iyi bakmaya alışayımda yaşlanınca diş sorunu çekmeyim ve o dönemki sevgilim=beyhan'ıma güzel gözükeyim diye (: her sabah kahvaltı sonrası kesin fırçalardım. sağ alttaki 20'lik dişim çıkacak yer bulamayınca dışa doğru diş etimi yarıp çıkmaya çalışıyordu çektirdimde kurtulmuştum sol attaki şerefliymiş çıkacağı yerdeki dişi zorluyordu çekirdim oradan gelecek.
dişlerim bu kadar iyiyken diş macununa o kadar çok para vermeyim, zaten dişlerim zaten iyi durumda beyaz tutsun yeter düşüncesiyle uygun olur diye bim'e gittim (: normalda iyi bir diş macunları 70, 80 liradan başlıyordu bim'de 35 liraya diş macunu aldım. sonrasında olanları söyleyim; tamam dişlerim beyaz ama o bildiğim alıştığım beyazlık yoktu. yani tam doygun değil derlerya öyleydi.
mecbur marka verecem colgate'yi idare eder olarak bilirim hem uygun, ipana'yı bi üst kalite bilirim fiyatı ona göre. hazır emekliyim devlet baba sağolsun iyi bakıyo (: daha iyi diş macunu olaral signal aldım ve çok memnunum. tavsiye ederim.
-
Kendine bir günlük tut artık ajan.
Bu konunun forumla ne ilgisi var?
Ortada bir soru bir danış yok yani her zamanki gibi hayat hikayesi anlatıyorsun.
Bu sefer ekstradan birde yahudi markalarini tavsiye etmişsin.
Sanırım devletten aldığın maaşın yabanci ellere gitmesini istemiyorsun. Bop eşbaşkanının emekli vatandaşı Türk markasi tavsiye edecek degil ya.
korkarabatak tarafından 01/Kas/25 12:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Ağzını çürüksüz ve temiz tutmaya yeter powerdent.
Lakin ağzın çok hassas ise yara yapabilir. Birazcık daha acımasız bir formülü var.
Ipana biraz daha stabil köpükleniyor çünkü sls'e ek olarak cocamidopropyl betaine eklemişler ve genel olarak daha çeşitli formüle edilmiş.
Tartarı falan kimyasal olarak daha iyi çözecek birkac kimyasal daha ihtiva ediyor. (sodium hexametaphosphate ve trisodium phosphate)
Fosfat içeriği biraz daha olduğundan beyazlatmaya yardimci olurken tadı da sukralozdan ötürü biraz daha iyidir.
Onun dışında heeeerr şey aynı.
Bu ufacık farklar için çok para ödemek mantıklı mı sen karar vereceksin :-)
Sana genel tavsiyem: içindekiler kısmını okuyarak ürün almalısın. Kutuları kapitalizmin cambazlığı. Markaya para ödeme, ürüne öde.
-
korkarabatak bunu yazdı
Kendine bir günlük tut artık ajan.
Bu konunun forumla ne ilgisi var?
Ortada bir soru bir danış yok yani her zamanki gibi hayat hikayesi anlatıyorsun.
Bu sefer ekstradan birde yahudi markalarini tavsiye etmişsin.
Sanırım devletten aldığın maaşın yabanci ellere gitmesini istemiyorsun. Bop eşbaşkanının emekli vatandaşı Türk markasi tavsiye edecek degil ya.
yazmaya kalksam yazacak çok şey varda forum için kendim için sana susuyorum |:
@end
kutu olayına katılıyorum hocam. içindekileri okusamda ne anlayacamki hocam (: bilmediğim terimler olur mutlaka. bu detaylara girmemek için direk pahalı diş macunlarından signal aldım (;
-
Hocam para sıkıntısı yoksa ve snein için bu kadar önemliyse cupralox un dişmacununun üstüne yok, fıçaları zaten iyi de macunları da çok iyi ama orjinal olduğuna emin ol.
-
erebos bunu yazdı
Hocam para sıkıntısı yoksa ve snein için bu kadar önemliyse cupralox un dişmacununun üstüne yok, fıçaları zaten iyi de macunları da çok iyi ama orjinal olduğuna emin ol.
para sıkıntım yok çok şükür olursa Tayyip babaya söylerim halleder (:
evet çok önemli benim için. şuan yeni aldım sonrakine cupralox alıp deneyecem (; orjinal olduğunu nasıl anlicamki hocam? kısayoldan a101, bim, essen, hakmar gibi marketlerde orjinaldir heralde. yada madem o kadar kaliteli eczaneler mi satar?
-
düzgün olarak şimdi kullancığım var ama firma kanadalı https://www.trendyol.com/opalescence/dis-macunu-beyazlatici-133-gr-p-3338529
ayrıca gargaraları hergün kullnmak ağızda yara yapar bundadndır ki dişçilerin çoğuda 2 3 güne bir kullanın der
-
ajan1111 bunu yazdıerebos bunu yazdı
evet çok önemli benim için. şuan yeni aldım sonrakine cupralox alıp deneyecem (; orjinal olduğunu nasıl anlicamki hocam? kısayoldan a101, bim, essen, hakmar gibi marketlerde orjinaldir heralde. yada madem o kadar kaliteli eczaneler mi satar?
orjinalini hepsiburadada direk cupralox satıcısından ya da eczaneden bulabilirsin, bazı eczaneler internetten bile uyguna veriyor böyle depo gibi çalışan çok müşterisi olan bilindik eczaneler. Yoksa direk kendi satıcısından hepsiburadadan alabilirsin, diş fırçasını da tavsiye ederim 5460 al muhakkak kıl sayısı, daha da yumuşak istersen bi fazlasını da alabilirsin ama o da makyaj fırçası gibi 5460 çok iyi bence
-
erebos bunu yazdıajan1111 bunu yazdıerebos bunu yazdı
orjinalini hepsiburadada direk cupralox satıcısından ya da eczaneden bulabilirsin, bazı eczaneler internetten bile uyguna veriyor böyle depo gibi çalışan çok müşterisi olan bilindik eczaneler. Yoksa direk kendi satıcısından hepsiburadadan alabilirsin, diş fırçasını da tavsiye ederim 5460 al muhakkak kıl sayısı, daha da yumuşak istersen bi fazlasını da alabilirsin ama o da makyaj fırçası gibi 5460 çok iyi bence
Curaprox mu demek istiyorsun hocam? Cipralex SSRI ilac cunku :D
-
ajan1111 bunu yazdıerebos bunu yazdı
Ajan senin paralarin kaynagi neydi ya ne is yapiyordun sen pampa?
Dis macunlarinda en çok şu florur olayini merak ediyorum gercekten zararli mi. Cevremde genellikle marvis i oneriyorlar
-
DrKeworks bunu yazdıajan1111 bunu yazdıerebos bunu yazdı
Ajan senin paralarin kaynagi neydi ya ne is yapiyordun sen pampa?
Dis macunlarinda en çok şu florur olayini merak ediyorum gercekten zararli mi. Cevremde genellikle marvis i oneriyorlar
buda sorulurmu hocam nick altı yazımda 31 yaşında emekli yazıyorya (: en düşük emekli maaşı alıyorum, sgk primi ödeyen her müridin aylık 30-50 lirasını yiyorum :D
marvis ne hocam hiç duymamışım.