Diş Macunlarıyla İlgili
-
Size mükemmel diş rutinini söylüyorum. Siz de sik gibi bembeyaz sırıtabileceksiniz bunları yaparsanız.
1-Gidip diş temizletiyoruz önce. Taşlarımızdan vs kurtuluyoruz. Rutin kontrolle dolgumuzu çekileceğimizi hallediyoruz. Ağız gibi ağız haline getiriyoruz ağzımızı.
2- Opalacence yada Marvis beyazlatıcı diş macunu. Bunlar aynı zamanda aşındırıcıdır. Bu sebeple normal diş macunu Sensodyn iyi hissettiriyo bana.
3- Opalacence Go diş beyazlatma ağızlığı. Crest de var ama onu kullanmadım ben siz araştırın ona göre alın.
4- Diş ipi. Bunun markası önemli değil ama ingilizce how to use dental floss filan yazın youtube a. Diş ipini diş aranıza sokmakla diş ipi kullanmış olmuyorsunuz.
5- Dil kazıyıcı aparat. Bilimum alışveriş sitelerinde mevcut.
6-Ağız gargarası. Kendinize uygun olanı alın. Ben listerinciyim.
7- Uyku da ağzımız kapalı olsun diye uyku ağız bandı.
8- Diş fırçası makinası Oral b filan işte.
Şimdi sayın müritler mürideler;
Bazı basic şeyler var. Yediğimiz içtiklerimiz 6 saatten sonra ağızda bakteri yapmaya başlıyor. Bu sebeple biz de diş temizlik rutinimizi buna göre kuracağız. Sabah 1 fırçalama öğlen 1 akşam 1 şekliden yeme alışkanlıklarınıza göre düzenleyiniz.
Go yu dişleriniz sarardığında kullanacaksınız. Önce diş ipi, diş fırçalalama, dil kazıma, gargara şeklinde yapıyorum ben. Beyazlatıcı diş macunlarınızı dişinizin hassasiyetine göre kendiniz ayarlayın. Ağzınız da açık uyumak hem uyku kalitesi açısından hem de ağız hijyeni açısından kötüdür. Bant takın.
Kendiniz araştırarak ürünlerin tavsiyelerin ardını arkasını çözersiniz.
Son not: Dişleri beyaz tutmak ucuz değildir, zamandan ve cüzdandan yer.
-
ajan1111 bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıajan1111 bunu yazdıerebos bunu yazdı
Hocam para sıkıntısı yoksa ve snein için bu kadar önemliyse cupralox un dişmacununun üstüne yok, fıçaları zaten iyi de macunları da çok iyi ama orjinal olduğuna emin ol.
para sıkıntım yok çok şükür olursa Tayyip babaya söylerim halleder (:
evet çok önemli benim için. şuan yeni aldım sonrakine cupralox alıp deneyecem (; orjinal olduğunu nasıl anlicamki hocam? kısayoldan a101, bim, essen, hakmar gibi marketlerde orjinaldir heralde. yada madem o kadar kaliteli eczaneler mi satar?
Ajan senin paralarin kaynagi neydi ya ne is yapiyordun sen pampa?
Dis macunlarinda en çok şu florur olayini merak ediyorum gercekten zararli mi. Cevremde genellikle marvis i oneriyorlar
buda sorulurmu hocam nick altı yazımda 31 yaşında emekli yazıyorya (: en düşük emekli maaşı alıyorum, sgk primi ödeyen her müridin aylık 30-50 lirasını yiyorum :D
marvis ne hocam hiç duymamışım.
valla kalbini kıracağım en sonunda. enayimiz biz birader ? ne demek sgk ödeyen her müridin parasını yiyorum. cidden sana konu açma, mesaj atma limiti uygulanmalı bence. tamam herkesin derdi sorunu kendine büyük ama sen cidden bazen cılkını çıkarıyorsun. bu arada 17 defa yazdım sildim en yumuşak yazı bu oldu.