folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diş Macunu Sensodyne

Diş Macunu Sensodyne

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

coltage - misvak

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

lan arkadaş şu jelleri bi ben kullanamıyorum heralde :| bi sıkıyorum fişştt lavoboya.. yarısı zaten böyle ziyan oluyo :|

tavsiye bekliyem :| bi bembeyaz olsun zenciler gibi :D onun içinde tavsiye bekliyem :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suursuzmakarna
    suursuzmakarna's avatar
    Dişi

bir çok yönden sıradan diş macunlarından üstündür..hassasiyeti tedavi edici özelliği vardır..sorunun ne anlamış değilim ama (F) tavsiyemdir..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

en iyisi bu dişler beyaz olmakla beraber sararıp solma gibi derdi yok ) tavsiye ederim yararı cok

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek
    ipana pro expert kullanıyorum , memnunum :D tek kötülüğü ilaç tadı geliyo , yutamıyosn macunu :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı:

ComputerWolf bunu yazdı:

en iyisi bu dişler beyaz olmakla beraber sararıp solma gibi derdi yok ) tavsiye ederim yararı cok

misvak candır. :D

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

diş hekimi bi abim hepsi aynı tezeğin renkleri demişti bende ogünden sonra ipana aile boyundan alıyorum hem epey gidiyo hemde ucuz :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Diş fırçası daha önemli bence , colgate 360 var , şuana kadar en beğendiğim fırçadır kendileri..

Diş beyazlatmak için bir eczanede gördüm amerikadan bir macun gelmiş ona bakacağım..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Tam pikaçuluk konu, ya seviyeyi bu kadar da dusurmeyin amk ya

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

diş macunları hiçbir işe yaramaz. en dandik markayı kullanırım her zaman en ucuzu neyse o. ama gel gör ki çevremdeki en beyaz dişler bende.

bakın yer çekiminin hangi yöne işlediğini hepimiz biliyoruz. köpük alt dişlerde toplanır.

ama alt dişler mi daha beyazdır üst dişler mi?

çevrenize bakın herkesin üst dişleri daha beyazdır .

macun beyazlatacak olsa altları beyazlatması lazım. dişi, macun değil fırçalama beyazlatır.

Toplam Hit: 8783 Toplam Mesaj: 52