Diş Macunu Sensodyne
-
coltage - misvak
-
lan arkadaş şu jelleri bi ben kullanamıyorum heralde :| bi sıkıyorum fişştt lavoboya.. yarısı zaten böyle ziyan oluyo :|
tavsiye bekliyem :| bi bembeyaz olsun zenciler gibi :D onun içinde tavsiye bekliyem :D
-
bir çok yönden sıradan diş macunlarından üstündür..hassasiyeti tedavi edici özelliği vardır..sorunun ne anlamış değilim ama (F) tavsiyemdir..
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------en iyisi bu dişler beyaz olmakla beraber sararıp solma gibi derdi yok ) tavsiye ederim yararı cok
-
ipana pro expert kullanıyorum , memnunum :D tek kötülüğü ilaç tadı geliyo , yutamıyosn macunu :D
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:

-----------------------------en iyisi bu dişler beyaz olmakla beraber sararıp solma gibi derdi yok ) tavsiye ederim yararı cok
misvak candır. :D -
diş hekimi bi abim hepsi aynı tezeğin renkleri demişti bende ogünden sonra ipana aile boyundan alıyorum hem epey gidiyo hemde ucuz :D
-
Diş fırçası daha önemli bence , colgate 360 var , şuana kadar en beğendiğim fırçadır kendileri..
Diş beyazlatmak için bir eczanede gördüm amerikadan bir macun gelmiş ona bakacağım.. -
Tam pikaçuluk konu, ya seviyeyi bu kadar da dusurmeyin amk ya
-
diş macunları hiçbir işe yaramaz. en dandik markayı kullanırım her zaman en ucuzu neyse o. ama gel gör ki çevremdeki en beyaz dişler bende.
bakın yer çekiminin hangi yöne işlediğini hepimiz biliyoruz. köpük alt dişlerde toplanır.
ama alt dişler mi daha beyazdır üst dişler mi?
çevrenize bakın herkesin üst dişleri daha beyazdır .
macun beyazlatacak olsa altları beyazlatması lazım. dişi, macun değil fırçalama beyazlatır.