folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Diş Temizletmek Sağlıklı Mıdır ?

Diş Temizletmek Sağlıklı Mıdır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

sadece birkaç gün toz diş macunuyla fırçala, fazla yapma zararlı, sonra kes.  dişçiye kurcalatma dişlerini.

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

en son askerde temizleettim binbaşı amcaya sordum zararı varmıdır diye "1-2 kereye bişey olmaz ama dişlerini fırlamayayıp sürekli 3-5 ayda bi diş temizletirsen zararı olur" demişti.Saolsun odun gibi yapar diye umuyordum süper yaptı adam işini

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

Burası dursun arakdas soracam :)

Memento Mori
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    sanacasta bunu yazdı

Denivit'i şurdan 5 tane aldım paypal ödemeli. 5 tane kargo dahil 37.50 TL ödedim.

http://www.walthampharmacy.com/shop/Denivit-Anti-stain-expert-intense-stain-removal.html

Ne zaman aldın hocam peki ? Ürünler ne kadar zamanda eline geçti ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    cuneyd bunu yazdı
    sanacasta bunu yazdı

Denivit'i şurdan 5 tane aldım paypal ödemeli. 5 tane kargo dahil 37.50 TL ödedim.

http://www.walthampharmacy.com/shop/Denivit-Anti-stain-expert-intense-stain-removal.html

Ne zaman aldın hocam peki ? Ürünler ne kadar zamanda eline geçti ?

şu marka hakkında biraz bilgi verebilir misiniz, ünlü bir marka mı, güvenli midir?

yakında diş kalmıcak ağzımda da :) heryer oyuk oyuk :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

vardır illaki bri zararı yaptır bence sonuç oalrak ta diş macunun hiç mi zararı yok her gün dişlerimi firçalıyorum 6-7 senedir hava üst  ve alt ta sarılar var ortada kalmadı  artık 

diş macunun zararları ise 

1- bildiğin asit agız bölgesi komple yanıyor (helede naneli ise macun ben ağlıyorum acıdan)

2- flor içerir ki beyne olumsuz etkisi var utuma ile ilgili idi 

3- diş fırcan kaç aylık 3 aydan sorna sadece zarar vermeye çalışıyor sonuçta onada yapışan bir şeyler var 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

2 yıla yakındır misvak kullanıyorum :D Misvakım bittiğinde bile o boya tozunu dişime vurmuyorum.

Hocam sana misvakı anlatsam sabah olur emin ol, mideye düşen parçalarından özünden ( tartarın kesinlikle oluşamamasından )

Normalde istediğin kadar düzenli fırçala yine tartar oluyor misvakta o sorun yok takır takır.

Sabah kalktığında ağzında mayhoş tad olmuyor sanki yatmamış gibi oluyorsun ya anlatamam faydalarını.

Her şeyi geç misvakı seç.

+ Olarak temizletmek diş minelerine falan kötü etki ettiğinden pek tasvip etmiyorlar, ama çok kötü ise üstün körü bir temizlet sonra yukarda yazdıklarımı uygula.

1-618-GR tarafından 05/Eyl/12 22:52 tarihinde düzenlenmiştir

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

http://www.henkel-cee.com/cps/rde/xchg/henkel_cee/hs.xsl/1813_2296_CEE_HTML.htm

bunu kullan..

ben kullanıyorum inanmayacaksın ama 1 kaç ay sonra diş plaklarının temizlendiğini bile göreceksin.

ben ilk başlarda dişim kırıldı zannediyordum :) o derece..

Hocam cidden şu tartarları falan söküp alıyor mu ? Öyleyse hemen alırım gerçekten :)

zaten bu urunler basli basina dis temizligi icin.. disleri temizlettikten sonra  bu urunlerle beraber  agiz banyosu urunu kullandim.. ne tartar ne baska bisi.. arti  asiri siqara ve kahve tuketiyorum .. ama disler sikir sikir:)

yok biSi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu denivit kaç para ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

bu denivit kaç para ?

hocam turkiye fiyatii bilmiyorum ama  fransa da 2.5 euro falan

yok biSi
Toplam Hit: 5710 Toplam Mesaj: 39