folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Diş Temizletmek Sağlıklı Mıdır ?

Diş Temizletmek Sağlıklı Mıdır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    ummeti_bela bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

bu denivit kaç para ?

hocam turkiye fiyatii bilmiyorum ama fransa da 2.5 euro falan

Türkiye de yok sanırım. Hocam bu deniviti dişleri hiç temizletmesek kullansak genede söker atar değil mi tartarları ?
    Diğer arkadaş söker atar diyordu da :/

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

http://www.smilecenter.com.tr/

geçen gördüm bende. fiyat alıcam.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı

2 yıla yakındır misvak kullanıyorum :D Misvakım bittiğinde bile o boya tozunu dişime vurmuyorum.

Hocam sana misvakı anlatsam sabah olur emin ol, mideye düşen parçalarından özünden ( tartarın kesinlikle oluşamamasından )

Normalde istediğin kadar düzenli fırçala yine tartar oluyor misvakta o sorun yok takır takır.

Sabah kalktığında ağzında mayhoş tad olmuyor sanki yatmamış gibi oluyorsun ya anlatamam faydalarını.

Her şeyi geç misvakı seç.

+ Olarak temizletmek diş minelerine falan kötü etki ettiğinden pek tasvip etmiyorlar, ama çok kötü ise üstün körü bir temizlet sonra yukarda yazdıklarımı uygula.

sabah kalkınca ağzımda mayhoş olsa iyi iğrenç tiksinç bir tat oluyor kendimden ayrılmak istiyorum. Çok güzel anlatmışsın deniycem, kimse böyle özendirmemişti faydasını görürüm umarım şimdiden teşekkür ederim

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

http://www.smilecenter.com.tr/

geçen gördüm bende. fiyat alıcam.

Buraya da durumu yazarsan iyi olur hocam. Merak ettim çünkü.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

bir kutu ortalama 10 gün - 15 gün kadar gidebilir. yani sıkmana bağlı :) fırçanın üzerine çok sıkarsan cabuk biter :)

ama dene memnun kalacaksın..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı

2 yıla yakındır misvak kullanıyorum :D Misvakım bittiğinde bile o boya tozunu dişime vurmuyorum.

Hocam sana misvakı anlatsam sabah olur emin ol, mideye düşen parçalarından özünden ( tartarın kesinlikle oluşamamasından )

Normalde istediğin kadar düzenli fırçala yine tartar oluyor misvakta o sorun yok takır takır.

Sabah kalktığında ağzında mayhoş tad olmuyor sanki yatmamış gibi oluyorsun ya anlatamam faydalarını.

Her şeyi geç misvakı seç.

+ Olarak temizletmek diş minelerine falan kötü etki ettiğinden pek tasvip etmiyorlar, ama çok kötü ise üstün körü bir temizlet sonra yukarda yazdıklarımı uygula.

Mürid çok güzel anlatmış.

Ayriyeten benim tavsiyem o diş tozları var. İlk başta onlarla yap yoksa çok uzun sürede geçer.

O toz halinde olanlara diş pastası falan diyolardı. Onlardan alacan 2 günde dişler bembeyaz oluyor. Ondan sonra misvak kullan. Hem bütün gün evde ağzında duruyor ben çiğnerim falan misvağı stres attırıyo biraz.

Ben diş macunuyla fırçalayınca su falan içemiyorum ağzımda iğrenç bi tat kalıyor midemi bulandırıyor.

Misvakta böyle bir durum yok hatta tadı hoşuna gidiyor.

Ayriyeten diş fırçasında niyeyse altta tartar oluşumu olabiliyor. Misvakta oda olmuyor,ve dişetlerini kanatmıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sanacasta bunu yazdı

Denivit'i şurdan 5 tane aldım paypal ödemeli. 5 tane kargo dahil 37.50 TL ödedim.

http://www.walthampharmacy.com/shop/Denivit-Anti-stain-expert-intense-stain-removal.html

Haci kullandiktan sonra dusuncelerini yazarmisin.

Eger cidden iyiyse 10 kutu falan alayim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

bir kutu ortalama 10 gün - 15 gün kadar gidebilir. yani sıkmana bağlı :) fırçanın üzerine çok sıkarsan cabuk biter :)

ama dene memnun kalacaksın..

5 kutu alayım o zaman. Işe yararsa devam ederim. Olmadı misvak denerim :)

Toplam Hit: 5468 Toplam Mesaj: 39