folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dışarda Düşman, İçerde Düşman, Heryerde Düşman= BUHRAN

Dışarda Düşman, İçerde Düşman, Heryerde Düşman= BUHRAN

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    bunca kendini kanıtlamış müslüman alimleri bişi bilmio kuran hakkında sen hafızsın dimi
    töbe töbe ya sallamayın keseden beyler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    var başörtüsüyle ilgili ayet bulup sölücem sana
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    ya hajı adam kafayı yemiş kabeye bile baş örtüsüz niye girilmiyor namaz kılınıyor Allah istese başınız açık kılın derdi ama başın açık kılamazsın kafan gore namaz yok.İslamın şartlarına Kuranın şartlarına göre ibadetlerini yapcan bole kafadan atmakta olan insanlarıda Allah hidayyet etsin.Ama kafam attı harbi attı terbiyesiz herif a.q ibnesi :@

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    Yeni bi başlık açın; adına da deyin ki, sinkaf, hakaret, rahatlama köşesi...

Hakaret dağarcığımızı mı ispatlayacaz birbirimize, hangimiz daha çok ve daha yaldızlı hakaret edecez yarışmasımı düzenlendi, hayırdır?

Biliyorsan konuş, bilmiyorsan sus ama herkes kendini biliyo olarak kabul etmese idi yaşayabilirmiydi? Ben bilmiyorum diye hep sorardı ve hep başkalarının söyledikleri-öğrettikleri ile yaşardı, başkaları da ne kadar yaşatırsa tabii!!! Çünki başkaları sana öğreteceklerini kendi rahatı-huzuru adına öğretir, senin rahatın-huzurun adına değil!!! Ve başkalarının öğrettikleri de konjonktureldir, yarının öğretisi olamazlar... Yarının öğretisini yarının insanı öğretebilir :) Bilmem nereden bir başörtme olgusu peydahlanmış fi tarihinde, hala o zamanı mı yaşayacağız? O zaman kimbilir hangi coğrafik, ekolojik, sosyolojik durumlar söz konusu idi... Muhammed öncesinden beri başörtüsü olayı var...

Dini İslam olmayan bir sürü ırkın kültüründe hala başörütüsü var ama örterken ALLAH istiyor diye örtmüyor bi çoğu, sorulduğunda "ne biliyim, böyle gördük" diyorlar...

Elbette bir faydası vardır başörtmenin, olmasa idi bunca zamandır örtenler olmazdı; bu da bir mantıktır tabii ama damdan-çatıdan atlayanlar çoğunlukta olunca "vardır bi bildikleri" diyerek bizde mi atlıyalım...

Ben soruyu yukarda ki metinde sordum; ALLAH, peşinen kulunu sapık kabul ederek, saç görünce saldırırlar bunlar diyerek başörtüsü şartı getirmiş olabilir mi? Böyle bir mantık yüceler yücesi ALLAH"a, merhametler merhametlisi ALLAH"a nasıl mal edilebilir?

Bu olsa olsa sakat, marazi bir anlayışın ürünü olabilir; sapık zihniyetli, saça, saç teline sulanan, uyanan hasta ruhlu insanların anlayışında vardır ancak bu düşünce....

Ve bu düşünce ALLAH"a mal edilemez...

İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    anaaa ilk defa tht de birine bey die hitab edildiğini duydum..siz bir ilksiniz haın efendü:Pp

NesTo | same shit diffirent asshole
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    herkez birşeyleri çok iyi biliyor Dreax herkezde anlıyacak dusuncesinin doğrumu dğru değilmi oldugunu salla gitsin umursama!

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sen birileri yobaz diyecek diye susuyosan belli ki ezbere bildiğin kuranı sadece ezberlemişsin.

şimdi gelelim gerçeklere evet kardeşim ben kuranı okumadım baş örtmek geçiyo mu geçmiyo mu bilmiyorum amaa

cancanbeyin de dediği gibi sokaktan tutun birini çevirin niye başını örtüyosun diye seçenekler şunlar : aile zoru , biz babadan(yani ana) böyle gördük , kuranda yazıyo(heralde öyledir şüphesiyle) , çünkü örtmek dinin emri...

kuranı okumasamda aklım var , iradem var din hakkında yorum yapmasamda biliyorum ki

cahillik insanın en kötü düşmanıdır ! o yüzden okuyun ama istiyorum ki korkmayın tek korkunuz Allah olsun.

Sorgulamaktan korkmayın ! neden başını örttüğünü bilmiyosan örtme ! neden namaz kıldığını bilmiyosan kılma ! duaların anlamlarını bilmiyosan okuma !

yoksaa robottan ne farkı kalır insanın ? Allah sizi aklınızı kullanabiliyor musunuz diye bu dünyaya yolladı ? diğerleri ne yaparsa siz de onu yapın diye değil !

Zimbabwe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    bakın bi yazı yazdım...ben zaten konuyu okumadan böle bişeler çıkacagını biliyodum..Arkadaşım yazı güzel hoş ta BAŞÖRTÜSÜ ne sarkmak zorundamıydın...demişsinki tartışma esnasında ''banane başörtüsünden''....SANANE ? örten Örtüyo..Bu yazıyı yazman neyi değiştiricek Onuda anlamış Değilim..Bu Ülkeyi Senmi Kurtarıcan a.q..AKıllı davran biras Ya..yazı tam süper olmuş diyodum ki BAŞÖRTÜSÜ İMİŞ(!)..Başörtüsü arkadasım Ok..BEn Yobaz ım Belki Anlamıyorum..Bu Yüzden Sizinde Anlamanızı Beklemiyorum..Sadece Yazmak İSteDİM.

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sen karışma o karışmasın böyle gideriz zaten. türkiyeyi sen mi kurtaracaksın öyle mi ? evet biz kurtaracağız bu ülke Bize bırakıldı !

Zimbabwe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    Böyle Kurtarmak OlmaZ...A.q Bizim ÜNiye Süper Mini Giyen Kız Girebiliyo Ama Türbanlı Giremiyo..Bu Ülke Demokratik mi Yani Bu Yaşadıgımız Adalet mi..Buna Evet Diyebiliyosanız Sizde Vijdan Olmadıgını Düşünürüm....KArışan KArışmayan..Türban Takan ,Takmayan ..Takanları Yobaz Diye Nitelendirip Onlara Yüz Ceviren..Kim Warsa Hepinizi Allah 'a Havale Ediyorum..Şüphesiz ki O, Herşeyi En İnce Ayrıntısına Kadar Ayarlayandır..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
Toplam Hit: 6826 Toplam Mesaj: 50