folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dışarda Düşman, İçerde Düşman, Heryerde Düşman= BUHRAN

Dışarda Düşman, İçerde Düşman, Heryerde Düşman= BUHRAN

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzaylioglan
    uzaylioglan's avatar
    Erkek
    ya bak ne güzel işte tatlıya bağlandı :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    turuncu kardeşim
    sen bozkurtun
    yada bozunu sittir et
    kurdun türk tarihinde ki yerini bilirmisin?
    bu komünist görünüp aklınca türklüğünde simgelerinden biri olan kurdu aşağılayarak (ki çok asil bi hayvandır bi hikaye de yazcam yazının sonuna)faşistlik yapıyorsun
    kurdun bayrak olacağı zaman turan devletidir bence
    turanda türk birliğidir
    türkün türkten başka dostu olmadığının da göstergesidir
    (kürt kökenli kardeşlerim alınmasın m.kemal in söz: ne mutlu türküm diyene(diyebilene)) beni bilen bilir kürt ürk sağ sol ayırmamışımdır
    ama kur gibi bir hayvana boq atmakla ne geçer eline anlamam
    bu bayrağın nasıl kazanıldığını iyi biliyorum eminimki cancanBey senden benden daha iyi biliyordur
    kelimelirini daha dikkatli seçmeni temenni ediyorum

gelelim hikayeye hatırımda kaldığı kadar yazayım

bir gün kurdun biri dağda ormanda geziyor
    ama günlerdir karnına yemek gitmemiş
    zayıflıktan kemikleri sayılıyor
    yemek ararken bi köpek görür
    kuvvetli irice bir köpek
    aklından onu altedip öldürerek yemek geçer
    ama köpek yapılı kolay lokmaya benzemez
    yanına gider
    selam arkadaş der
    nasıl böyle yapılı ve güçlüsün diye sorar
    köpeğin cvbı :
    şurda bi çoban war bana o bakar
    bende karşılığına onun koyunlarını hayvanlarını korurum
    yabancı yaklaştırmam der
    kurdun hoşuna gider tabi
    benide beslermi diye sorar
    köpek : tabi ki besler sende benim gibi hayvanlara göz kulak olursan tabi diye ekler
    kurdun gözü köpeğin boynuna ilişir
    bu boynundaki nedir diye sorar
    köpek : önemli bişi değil der
    hadi gel benimle çobanın yanına gideq der
    kurt diretir boynundaki nedir diye
    köpek : tasma o çoban beni arada bir bağla geceleri özellikle der
    kurt şaşırır yarı öfkeli hönkürür
    ne yani der sen oynunda tasmaylamı yaşıyorsun?
    köpek evet,hadi gidelimder
    kurt da mağrur bi şekilde
    yok arkadaş esaret altında yaşamaktansa açlıktan ölürüm der ve çeker gider..
    *0000000*

umarım anlaşılır bi şekilde yazmışımmdır
    saygılar sewgiler :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er3bus
    er3bus's avatar
    Erkek
    Bayrak;
    Anayasa'nın değiştirilemez unsurlarından biridir.
    başkentin Ankara oluşu
    yönetim şeklinin demokratik-LAİK sosyal bir hukuk devleti oluşu
    dilinin Türkçe oluşu
    ve marşının İstiklal Marşı oluşu
    gibi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    "Başörtüsü Yahudi geleneğidir"

İlahiyatçı Doç. Dr. Şahin Filiz, başörtüsünün İslam'a Yahudi geleneğinden etkilenerek girdiğini savundu.

"Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Felsefesi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şahin Filiz, İslam dininde başörtüsünün bir emir olduğuna ilişkin ayetin bulunmadığını, başörtüsünün Yahudi geleneğinden İslam'a geçtiğini ileri sürdü. Nur Suresi'nin 31. ayetindeki "başörtülerini yakaları üzerine tutsunlar (salsınlar) " ifadesinin bu dönem kıyafetlerini göz önüne alarak yorumlanması gerektiğini söyleyen Filiz'e göre istenilen "göğüs dekoltesini kapatmak için başörtüsünün uçlarını yakanın üzerine" konması. "Başörtüsü bir aksesuardır" diyen
    Filiz, Tevrat ve Talmud'da başörtüsü ile ilgili ayetlerin bulunduğunu belirterek "Yahudilerde, 'Başörtüsüz kadınlar iffetsizdir, namussuzdur. İffet ve namusun korunmasının ölçüsü baş örtüsüdür' deniliyor. Bu İslam'ı etkilemiştir" dedi.
    Pervin KAPLAN

Alıntı adresi: http://www.sabah.com.tr/gun129.html

İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    başı kapalı olanın göğsü nasıl açık oluyo anlamadım! göğüs dekolteli ama baş kapalı! ulem ne samiymiş bunlar be! bi taş atmışlar kuyuya hala çıkaracam diye uğraştırıyolar!

yazılacak o kadar çok şey var ki aslında ama hala millet bunları okumaya,duymaya hazır değil. ama bi gün yazarım inşallah!

İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    cancanBey yazdıkları tamamen destekliyorum..Yazılarının tümünü okudum ve bir insan ancak bu kadar aynı şeyleri düşünebilir dedim içimden..Güzel yazmışsın hoca tebrkler..Ayrıca sana yapılan terbiyesizliğe,söylenen küfürlere karşı tutumunu da takdir ettim..Senin de söylediğin gibi her şeyin zamanı var..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    cacanbey demişki;

ALLAH, peşinen kulunu sapık kabul ederek, saç görünce saldırırlar bunlar diyerek başörtüsü şartı getirmiş olabilir mi? Böyle bir mantık yüceler yücesi ALLAH"a, merhametler merhametlisi ALLAH"a nasıl mal edilebilir?

----------------------------

Güzel Kardesim İnsanda Nefis Denen bişey var belki biliyosundur.Bu nefis adama herşeyi yaptırır.Bunun sapıklıkla alakası YOK!!!!!!!!!! Sende sapık olmayabilirsin ama bi erkeğin plaja gittiğinde aklına neler geleceğini bilirsin! Saldırmamış olabilirler ama adamın aklını okuyabilsen neler düşündüğünü görsen ağzın acık kalır.Sen belki öyle düşünmessin ama Herkes sen deil. Böyle bilip bilmeden de çok bişey biliomuş gibi her lafında Allah'ı (CC) Kuran-ı kerim i kullanarak yazının içindeki saçmalıkları saklayamassın! Çok fazla ileri gidersen bunlar Allah' a karşı küfre girer benden söylemesi!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    Cacanbey;

CENNET"de üryan olunacak ve olunmuş ise; Rahim"den üryan geliyorsak, toprağa üryan giriyorsak; kıyafet nedir?

-----------------------------------------

Ya bu nedemek ya ne biçim sacmalamısın.Oldu ozman hepimiz cıplak gezelim kıyafet felan nedirki.Saçmalama ya saçmalama!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    Aha da ileri gidiyorum "hitbaytar" ; siparişle alınan vahiyden ancak bu çıkar. Birileri gelip Muhammed"e soruyor. "Ya Muhammed, kadınların orası burası açık, nefsimiz uyanıyor, napmalı?" O"da bir kaç gün sonra cevap vermek üzere konuyu erteleyip, konuyu düşünüyor taşınıyor (tabii ALLAH"ın verdiği beyinle) ve diyor ki; "Kafasının üzerindekini göğüslerine kadar döksünler"

Oldu mu? Olmadıysa bi numara büyüğü de var...

(Egzersiz hakkımı kullandım...)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    İkinci mesajını şimdi gördüm "hitbaytar" : Bir gün o da olacak zaten, yani herkes çıplak gezecek :) Şimdiden başladılar bile....

Toplam Hit: 6829 Toplam Mesaj: 50