Dışarda Düşman, İçerde Düşman, Heryerde Düşman= BUHRAN
-
ya bak ne güzel işte tatlıya bağlandı :D
-
turuncu kardeşim
sen bozkurtun
yada bozunu sittir et
kurdun türk tarihinde ki yerini bilirmisin?
bu komünist görünüp aklınca türklüğünde simgelerinden biri olan kurdu aşağılayarak (ki çok asil bi hayvandır bi hikaye de yazcam yazının sonuna)faşistlik yapıyorsun
kurdun bayrak olacağı zaman turan devletidir bence
turanda türk birliğidir
türkün türkten başka dostu olmadığının da göstergesidir
(kürt kökenli kardeşlerim alınmasın m.kemal in söz: ne mutlu türküm diyene(diyebilene)) beni bilen bilir kürt ürk sağ sol ayırmamışımdır
ama kur gibi bir hayvana boq atmakla ne geçer eline anlamam
bu bayrağın nasıl kazanıldığını iyi biliyorum eminimki cancanBey senden benden daha iyi biliyordur
kelimelirini daha dikkatli seçmeni temenni ediyorum
gelelim hikayeye hatırımda kaldığı kadar yazayım
bir gün kurdun biri dağda ormanda geziyor
ama günlerdir karnına yemek gitmemiş
zayıflıktan kemikleri sayılıyor
yemek ararken bi köpek görür
kuvvetli irice bir köpek
aklından onu altedip öldürerek yemek geçer
ama köpek yapılı kolay lokmaya benzemez
yanına gider
selam arkadaş der
nasıl böyle yapılı ve güçlüsün diye sorar
köpeğin cvbı :
şurda bi çoban war bana o bakar
bende karşılığına onun koyunlarını hayvanlarını korurum
yabancı yaklaştırmam der
kurdun hoşuna gider tabi
benide beslermi diye sorar
köpek : tabi ki besler sende benim gibi hayvanlara göz kulak olursan tabi diye ekler
kurdun gözü köpeğin boynuna ilişir
bu boynundaki nedir diye sorar
köpek : önemli bişi değil der
hadi gel benimle çobanın yanına gideq der
kurt diretir boynundaki nedir diye
köpek : tasma o çoban beni arada bir bağla geceleri özellikle der
kurt şaşırır yarı öfkeli hönkürür
ne yani der sen oynunda tasmaylamı yaşıyorsun?
köpek evet,hadi gidelimder
kurt da mağrur bi şekilde
yok arkadaş esaret altında yaşamaktansa açlıktan ölürüm der ve çeker gider..
*0000000*
umarım anlaşılır bi şekilde yazmışımmdır
saygılar sewgiler :D
-
Bayrak;
Anayasa'nın değiştirilemez unsurlarından biridir.
başkentin Ankara oluşu
yönetim şeklinin demokratik-LAİK sosyal bir hukuk devleti oluşu
dilinin Türkçe oluşu
ve marşının İstiklal Marşı oluşu
gibi.
-
"Başörtüsü Yahudi geleneğidir"
İlahiyatçı Doç. Dr. Şahin Filiz, başörtüsünün İslam'a Yahudi geleneğinden etkilenerek girdiğini savundu.
"Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Felsefesi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şahin Filiz, İslam dininde başörtüsünün bir emir olduğuna ilişkin ayetin bulunmadığını, başörtüsünün Yahudi geleneğinden İslam'a geçtiğini ileri sürdü. Nur Suresi'nin 31. ayetindeki "başörtülerini yakaları üzerine tutsunlar (salsınlar) " ifadesinin bu dönem kıyafetlerini göz önüne alarak yorumlanması gerektiğini söyleyen Filiz'e göre istenilen "göğüs dekoltesini kapatmak için başörtüsünün uçlarını yakanın üzerine" konması. "Başörtüsü bir aksesuardır" diyen
Filiz, Tevrat ve Talmud'da başörtüsü ile ilgili ayetlerin bulunduğunu belirterek "Yahudilerde, 'Başörtüsüz kadınlar iffetsizdir, namussuzdur. İffet ve namusun korunmasının ölçüsü baş örtüsüdür' deniliyor. Bu İslam'ı etkilemiştir" dedi.
Pervin KAPLAN
Alıntı adresi: http://www.sabah.com.tr/gun129.html
-
başı kapalı olanın göğsü nasıl açık oluyo anlamadım! göğüs dekolteli ama baş kapalı! ulem ne samiymiş bunlar be! bi taş atmışlar kuyuya hala çıkaracam diye uğraştırıyolar!
yazılacak o kadar çok şey var ki aslında ama hala millet bunları okumaya,duymaya hazır değil. ama bi gün yazarım inşallah! -
cancanBey yazdıkları tamamen destekliyorum..Yazılarının tümünü okudum ve bir insan ancak bu kadar aynı şeyleri düşünebilir dedim içimden..Güzel yazmışsın hoca tebrkler..Ayrıca sana yapılan terbiyesizliğe,söylenen küfürlere karşı tutumunu da takdir ettim..Senin de söylediğin gibi her şeyin zamanı var..
-
cacanbey demişki;
ALLAH, peşinen kulunu sapık kabul ederek, saç görünce saldırırlar bunlar diyerek başörtüsü şartı getirmiş olabilir mi? Böyle bir mantık yüceler yücesi ALLAH"a, merhametler merhametlisi ALLAH"a nasıl mal edilebilir?
----------------------------
Güzel Kardesim İnsanda Nefis Denen bişey var belki biliyosundur.Bu nefis adama herşeyi yaptırır.Bunun sapıklıkla alakası YOK!!!!!!!!!! Sende sapık olmayabilirsin ama bi erkeğin plaja gittiğinde aklına neler geleceğini bilirsin! Saldırmamış olabilirler ama adamın aklını okuyabilsen neler düşündüğünü görsen ağzın acık kalır.Sen belki öyle düşünmessin ama Herkes sen deil. Böyle bilip bilmeden de çok bişey biliomuş gibi her lafında Allah'ı (CC) Kuran-ı kerim i kullanarak yazının içindeki saçmalıkları saklayamassın! Çok fazla ileri gidersen bunlar Allah' a karşı küfre girer benden söylemesi!
-
Cacanbey;
CENNET"de üryan olunacak ve olunmuş ise; Rahim"den üryan geliyorsak, toprağa üryan giriyorsak; kıyafet nedir?
-----------------------------------------
Ya bu nedemek ya ne biçim sacmalamısın.Oldu ozman hepimiz cıplak gezelim kıyafet felan nedirki.Saçmalama ya saçmalama!!! -
Aha da ileri gidiyorum "hitbaytar" ; siparişle alınan vahiyden ancak bu çıkar. Birileri gelip Muhammed"e soruyor. "Ya Muhammed, kadınların orası burası açık, nefsimiz uyanıyor, napmalı?" O"da bir kaç gün sonra cevap vermek üzere konuyu erteleyip, konuyu düşünüyor taşınıyor (tabii ALLAH"ın verdiği beyinle) ve diyor ki; "Kafasının üzerindekini göğüslerine kadar döksünler"
Oldu mu? Olmadıysa bi numara büyüğü de var...
(Egzersiz hakkımı kullandım...) -
İkinci mesajını şimdi gördüm "hitbaytar" : Bir gün o da olacak zaten, yani herkes çıplak gezecek :) Şimdiden başladılar bile....
Toplam Hit: 6829 Toplam Mesaj: 50