folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Discovery Ram Kullanımı Ve Batarya Ömrü Hakkında ?

Discovery Ram Kullanımı Ve Batarya Ömrü Hakkında ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bak sen beni dinle güven bana. o batterysaverları da komple kaldır. rahat ol.

kreyzi yanlış biliyon hacı. lityum piller tam boşalmadan doldurulmalı. yani %15-20lere inince tak şarja. asla tam bitmesine izin verme. tam bittikçe ömrü kısalır. eski pillerdeydi o tam bitirme olayı. bir de %10e gelmeden çıkarma olayı yok. bırak tam dolsun. ve şarjdayken asla ama asla kullanma teli. mesaja çağrıya baksan bişey olmaz da ben mesela yeni aldığımda hevesle oyun oynardım şardayken. yanlış olduğunu bile bile. ama zararlı.

normal kullan, azaldıkça şarj et. 1 hafta sonra artmazsa gel konuşalım da kesin artacak güven bana.

edit : ram temizleme olayına da çok takılma. ara ara yapsan yeter. günde 1 kere bile fazla sayılır. kafana takmıcan. clean master iyidir de ram için kullanma. gereksiz dosyaları silersin biriktikçe. bir de 3 güncelleme çıktı hepsini yap. ayarlardan var güncelleme kısmı. 

Prometheus tarafından 06/Şub/14 21:26 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

kreyzi yanlış biliyon hacı. lityum piller tam boşalmadan doldurulmalı. yani %15-20lere inince tak şarja. asla tam bitmesine izin verme. tam bittikçe ömrü kısalır. eski pillerdeydi o tam bitirme olayı. bir de %10e gelmeden çıkarma olayı yok. bırak tam dolsun. ve şarjdayken asla ama asla kullanma teli. mesaja çağrıya baksan bişey olmaz da ben mesela yeni aldığımda hevesle oyun oynardım şardayken. yanlış olduğunu bile bile. ama zararlı.

normal kullan, azaldıkça şarj et. 1 hafta sonra artmazsa gel konuşalım da kesin artacak güven bana.

edit : ram temizleme olayına da çok takılma. ara ara yapsan yeter. günde 1 kere bile fazla sayılır. kafana takmıcan. clean master iyidir de ram için kullanma. gereksiz dosyaları silersin biriktikçe. bir de 3 güncelleme çıktı hepsini yap. ayarlardan var güncelleme kısmı. 

la güncelleme dedin de bize 4.3 ne zaman gelir acaba la :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

şubatta bi güncelleme geleceği kesinleşti gibi. ama 4.3 mü gelir 4.4 mü gelir yoksa sadece fix mi gelir hiç belli değil. bazıları 4.3 gelmeyecek direkt 4.4 gelecek diyor. öyleyse mayısta haziranda anca gelir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bekletmeseler bari. versinler 4.3ü 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

tamam hocam dediğin gibi yapıyorum. fakat güncelleme neye gelmiş ya ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ottoman, güncellemelerin naptığını anlatmak uzun şimdi ama nette aratırsan bulursun. uzunca listeler var her güncellemeyle ilgili. hem yeni özellikler getiriyor hem performansı iyileştiriyor falan. ayarlardan gir güncellemeye. her defasında 1 güncelleme yapıyor. son sürümdesin diyene kadar tekrar tekrar güncelle. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

ottoman, güncellemelerin naptığını anlatmak uzun şimdi ama nette aratırsan bulursun. uzunca listeler var her güncellemeyle ilgili. hem yeni özellikler getiriyor hem performansı iyileştiriyor falan. ayarlardan gir güncellemeye. her defasında 1 güncelleme yapıyor. son sürümdesin diyene kadar tekrar tekrar güncelle. 

hocam bende clean masterdan bahsediyosun sandım :| telefon güncel şuan

Toplam Hit: 2407 Toplam Mesaj: 18