folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder DİSK Önünde Slogan Atanlara Tazyikli Su

DİSK Önünde Slogan Atanlara Tazyikli Su

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

DİSK%20önünde%20slogan%20atanlara%20tazyikli%20su

DİSK Genel Merkezi önünde toplanarak slogan atan işçilere polis müdahale etti. İlk müdahalenin ardından sığındıkları sendika binasından çıkan işçi grubu, tazyikli suyla dağıtıldı.
    Sendika binası önünde yaşanan ilk müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan ve sendika binasına sığınan işçilerden oluşan yaklaşık 40 kişilik grup, bir süre sonra tekrar toplandı. Sloganlar atarak polisin tutumuna tepki gösteren işçiler yere otururken, polis panzerinden grubun üzerine tazyikli su sıkıldı. Müdahaleye maruz kalan arkadaşlarını izleyen işçiler, adeta sinir krizleri geçirdi.
    DİSK önünde art arda yaşanan polis müdahalelerinin ardından sendika binasına sığınan işçiler, yırtılan ve dağılan pankartları toparlamaya çalıştı. Bir bayan, "Bütün dünya bizi izliyor. İşgal işçileri değiliz. Vergi verdik, emek verdik" derken, bu sırada polis bina önünde toplanan işçilere müdahale etti.
    Polisin tazyikli suyla yaptığı müdahaleyi camlardan izleyen işçiler, adeta sinir krizleri geçirdi. "Camları açmayın" diye birbirlerine seslenen işçiler, polisin tutumunu eleştirdi.

Üstelik yayın yasağı getirilmiş. Nerde demokrasi ? şu an taksime şişli camiiden yürüyüş başlamalıydı. Diskin önünden çıkmalarına bile izin vermiyor polisler...1 mayıs kurtuluş savaşında bile kutlanmıştır. neyin yasağını getiriyorlar?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    ee disk in önünde eylem yaparsan su yersin
    düşünsene taş ocağının önünde eylem yapıldığını :

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    birazdan o eylem yapanların arasına hain'ler girip ortalığı karıştırcak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    İslam faşizminden başka birşey değil,çöken bir iktidarın son çırpınışları^^ bedeli ağır olacak;).

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

decameron bunu yazdı:
    -----------------------------
    İslam faşizminden başka birşey değil,çöken bir iktidarın son çırpınışları^^ bedeli ağır olacak;).

o kadar abartılmışki jandarma birlikleri bile takvie edilmiş. bu derece korkaklık var... savaş var istanbulda savaş.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

decameron bunu yazdı:

Yuh yani , bunuda İslama mal ettin ya , denecek başka bir şey yok ,  1 Mayıs kutlaması adı altında geçmişte yapılanları da biliyoruz , bu kutlamaları bahane eip olay çıkartacak insanların ekmeğine yağ sürüyorusnuz .

Ara da İslam dinine olan kininizi kusuyorsunuz,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Da herşeyi anladım da bu herifler yasak denilmesine rağmen neyin peşindeler neden illa taksimbu asilik başkaldırı niye .Kanun var yasa vs var neyani amaç.

decameron un anlamsız sataşmasınıda anlamıyorum.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:

sabah sanayinin önünden geçtim

yurdumun işçisi işindeydi

herkes işinde bugün

peki bu mitingleri kimler yapıyo açıklarmısınz?

o konuya bende değindim dün..

bizim sanayide herkes işinde gücünde..

bankalar çalışıyor..bakkallar..kobiler..işçiler.. 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    disk taksime gitme kararından vazgeçti
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

verilen cevap son derece basit hiç bi örgüt bizden üstün değildir :)

ikincisi söylenenlere göre istihbarat alınmış ergenekon paralelinde bombalama olabilirmiş :|

tüm bunlar paralelinde eylem yaptırmayacaklar o meydanı da boş bırakırız diyo hükümet kuş uçurmuyolar :B

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek

yaşar kurt demiş ki " kapat televizyonu anne, seni de kandırıyorlar"...

ordakilerin birçogu işci değil.. işçi bayramıymış.. devletin güvenlik güçlerine ve ordaki masum halka taş sopa molotof kokteyli atmayı birileri bayram diye kabul etmiş medyada destek çıkıyor bizim saf insanımız da inanıyon hepsi bu.

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
Toplam Hit: 2103 Toplam Mesaj: 17