folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder DİSK Önünde Slogan Atanlara Tazyikli Su

DİSK Önünde Slogan Atanlara Tazyikli Su

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sabaha kadar dinlediğim mp3 :) beynimi yiyorlar anne :(

bugün ekleyecektim tamda. gitarla evde söyleyince üst kattakiler sinir kapıyor :))

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------
    birazdan o eylem yapanların arasına hain'ler girip ortalığı karıştırcak

Zaten öyle,yoksa bu taksime çıkmama kararını devlet kafasından sallamadı gidin çelenk veya ne yapacaksanız belirli bir süre yapın denilmesine rağmen,illa miting yapcagız diyorlar...Abi koskoca sendika başkanları bile kime hizmet ediyor anlayın artık,yazık onların aralarına bile sızmışlar..Bir patlama olsa "yazık günah tüh ah vah" derler ama önleme gelince Çıkarız biz çıkarız derler abi aslında patlıcak bomba görücekler şeyin şeyinini.....

NetBABA bunu yazdı:

decameron un anlamsız sataşmasınıda anlamıyorum.

+ Sana hak veriyorum..İslamın yapılması gerekenlerini dört dörtlük olmasada yeri geldiğinde dahi savunamıyorsan,ülkenin gidişatını görüyorsan,bir lisede bakire kız kalmıyorsa,ve buna karşı islam için en ufak bir savunma söz konusu edildiğinde sen laf ediyorsan,o kişinin Müslümanlığından şüphe duyarım...
    (Unutmayın ki:bize diğer tarafta ne Türksün,ne Amerikansın,Ne italyansın,Ne Fransızmısın diye soracaklar.Soracakları asıl şey Dinindir...)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

1 mayıs ı islamiyetle bağdaştırmak oldukça garip ve yetenek isteyen bir beceri olsa gerek..

lakin beyler kişilerin inancını sorgulamak bize düşmez kanısındayım öbür tarafta ne sorcaklar sorusu inanç yoksa anlamsız kalır konu 1 mayıs  işçi partisi ne dine sataşalım nede başka bir inanca işçi bayramı konu..

Konuya gelince de bugün polis olmayı çok isterdim diyorum başka da bişey demiyorum..

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek
    Polis yapmış iyi yapmış.

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

harbiden az güvenlik almıslar yaa..jandarmayı filan getirmişler.. :) Efeler taburunu - özel harekatçileri birde bordo berelileri filan getiricen :) :) eheheh

savaşamı gidiyoz hayırdır :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    boyali su sikiyolarki eylemden sonra toplayalim diye

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 2101 Toplam Mesaj: 17