Diskoda Bir Gece Dj Lik Yapıcam Müzik Önerileriniz?
-
Akcent ft. Inna - Lover's Cry & Hot Mix (2009)
Baby Bash ft. T-Pain - Cyclone(1)
Gala - Freed From Desire
Lady Gaga- Poker Face
Lady GaGa - Disco Stick
Lady GaGa - Just Dance
ladybug - snapshot (bulamazsan Pm at)Robbie Williams - King of the Bongo
The Pussycat Dolls - Buttons
Bunlara bakmadan geçme
-
aq nasıl dj sınki keys in yok ondan bundan müzik teklifi alıyorsun sen hiç cihazda caldınmı aq geciş yapmasını biliyonmu beat saymasını biliyonmu aq hayatımda senin gibi dj ilk defa görüyorum piyasadaki parçalardan çalarsan bişe çıkmaz mixleri lazım sana o mixleri de zittim sene bulamazsın sana satabilirim :) istersen çünkü bütün dj ler satıyor istersen bodrum club catamaranın dj nin telini vereyım ara konuş parça başına 15 tl istiyor çalabilecegin parçalar yoksa piyasadaki parçalarla bir yere varamazsın yada baştan mixlemen gerek hepsini aq ayar oluyorum işini bilmeyen gelip de yaparım diyenelre
-
sakin :|
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------aq nasıl dj sınki keys in yok ondan bundan müzik teklifi alıyorsun sen hiç cihazda caldınmı aq geciş yapmasını biliyonmu beat saymasını biliyonmu aq hayatımda senin gibi dj ilk defa görüyorum piyasadaki parçalardan çalarsan bişe çıkmaz mixleri lazım sana o mixleri de zittim sene bulamazsın sana satabilirim :) istersen çünkü bütün dj ler satıyor istersen bodrum club catamaranın dj nin telini vereyım ara konuş parça başına 15 tl istiyor çalabilecegin parçalar yoksa piyasadaki parçalarla bir yere varamazsın yada baştan mixlemen gerek hepsini aq ayar oluyorum işini bilmeyen gelip de yaparım diyenelre
-----------------------------yavaş ol lan dangalah üç lafından ikisi küfür :@
-
Akcent - Stay with me
Akcent - That's my name
arash-pure_love_(feat._helena)
Armin Van Buuren & Sharon Den Adel - In And Out Of Love
Calvin Harris - Im Not Alone
Cassie - Tell Me If You Like It
Da Hool - Meet Her At The Love Parade 2005 (Joachim Garraud Remix)
David Vendetta - Bleeding Heart (Feat. Rachael Star)
Eddy Watta - I Love My People
Flo Rida ft. Wynter Gordon - Sugar
Ian Oliver Feat. Shantel - Bucovina (Radio Mix)
Ian_oliver_feat_eastenders_-_vino_vino_(club_mix)
Inna - Hot (Club Version by Play & Win)
Kanye West-Amazing
Ladytron - Seventeen
Lifelike & Kris Menace - Discopolis
Out Of Touch_Uniting Nations
P.Diddy ft Cristina Aguilera - Tell Me
Pakito - Living on video
Pakito - Moving On Stereo (David Guetta Remix)
Pakito - You Wanna Rock
Pitbull - Calle Ocho
rachel starr - till there was you (john creamer & stephane k remix)
sander-van-doorn-vs-robbie-williams-close-my-eyes
Sharam - The One
Soulja Boy ft. Sammie - Kiss Me Thru The Phone
Supermode - Tell Me Why (Radio Edit)
Too_Short_Feat_Kelis_-_I'm_Bossy
Whizzkids - Rumours (Digi Digi)
Yves Larock-Zookey
hocam bütün bunları bi zahmet indiriver hepside aradığın tarzda müzikler eminim...
şimdi vereceğim müzikleri bulmakta biraz zorlanabilirsin ama sağlam müziklerdir biraz yüksek sesle aç uçurur ordaki herkesi :D:D
ATB - No Silence - Ecstasy
Barcode Brothers - Dooh Dooh (Radio Edit)
Eric Prydz - Pjanoo (original mix)
M.A.N.D.Y. vs Booka Shade - Body Language (Tocadisco Remix)(1)
Galen_behr_vs_hydroid-carabella__original_mix
Leon Bolier presents Inner Stories - Beyond
jose_amnesia_vs_shawn_mitiska_-_my_all_(flash_brothers_remix)
eddie_sender-maya__original_mix
T4L - Perfect Blend
DJ_Tiesto_presents_Allure_-_The_Loves_We_Lost_(Vocal_Mix)
perasma - swing 2 harmony
-
marduk - sex with satan
-
dj olarak çıkcaksın ve casein yok :D abimde yapmaya başladı case şuan 40 gb felan oldu toplam :D tabi sana ne öneririm dersem bakkal çal bence kasma kendini o kadar :D bide ne tarz çalcan
-
Sana 1-2 site adresi vereyim durma indir
1-) http://exclusivehitmusic.blogspot.com/
2-) http://turkishremix.blogspot.com/
kolay gelsin...
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------aq nasıl dj sınki keys in yok ondan bundan müzik teklifi alıyorsun sen hiç cihazda caldınmı aq geciş yapmasını biliyonmu beat saymasını biliyonmu aq hayatımda senin gibi dj ilk defa görüyorum piyasadaki parçalardan çalarsan bişe çıkmaz mixleri lazım sana o mixleri de zittim sene bulamazsın sana satabilirim :) istersen çünkü bütün dj ler satıyor istersen bodrum club catamaranın dj nin telini vereyım ara konuş parça başına 15 tl istiyor çalabilecegin parçalar yoksa piyasadaki parçalarla bir yere varamazsın yada baştan mixlemen gerek hepsini aq ayar oluyorum işini bilmeyen gelip de yaparım diyenelre
-----------------------------Catamaran'da çıkan tüm sabit dj leri tanıyorum. Kendi mixlerini 15 tl e satanı ilk defa senden duydum. Hangi dj onu satan ?
-
Ferhat güzel ( For Hot ) Begum on numara :)