Diskoda Bir Gece Dj Lik Yapıcam Müzik Önerileriniz?
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------ben matematikçiyim, webmasterim, ameleyim, müdürm, reklamcıyım, tercümanım, arkeogum, restoratörüm, garsonum, grafikerim, djim, radyocuyum. Kısaca ben her şeyim :)
-----------------------------kardeş aynı dünyalarda yaratılmışız.. nedense hiç yabancı gelmedi yaptıkların..
biraz bende aynı şeyleri yapıyorumda =) Fastfood & Nargile cafe işletiyorum bende. Öncesinde bayağı tecrübem var. Antalya'lıyım.
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------emuxa bunu yazdı:
-----------------------------aq nasıl dj sınki keys in yok ondan bundan müzik teklifi alıyorsun sen hiç cihazda caldınmı aq geciş yapmasını biliyonmu beat saymasını biliyonmu aq hayatımda senin gibi dj ilk defa görüyorum piyasadaki parçalardan çalarsan bişe çıkmaz mixleri lazım sana o mixleri de zittim sene bulamazsın sana satabilirim :) istersen çünkü bütün dj ler satıyor istersen bodrum club catamaranın dj nin telini vereyım ara konuş parça başına 15 tl istiyor çalabilecegin parçalar yoksa piyasadaki parçalarla bir yere varamazsın yada baştan mixlemen gerek hepsini aq ayar oluyorum işini bilmeyen gelip de yaparım diyenelre
-----------------------------Catamaran'da çıkan tüm sabit dj leri tanıyorum. Kendi mixlerini 15 tl e satanı ilk defa senden duydum. Hangi dj onu satan ?
-----------------------------satmayı bende ilk defa duyuyorum :W o.O http://www.djdumas.ro/ al paşa paşa download da var aradıktan sonra baya site var parçalar için tabi çaldığın türde önemli kimi minimal çalmaz kimi progressive
-
Meck Feat Dino-So Strong (Original Mix)
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------aq nasıl dj sınki keys in yok ondan bundan müzik teklifi alıyorsun sen hiç cihazda caldınmı aq geciş yapmasını biliyonmu beat saymasını biliyonmu aq hayatımda senin gibi dj ilk defa görüyorum piyasadaki parçalardan çalarsan bişe çıkmaz mixleri lazım sana o mixleri de zittim sene bulamazsın sana satabilirim :) istersen çünkü bütün dj ler satıyor istersen bodrum club catamaranın dj nin telini vereyım ara konuş parça başına 15 tl istiyor çalabilecegin parçalar yoksa piyasadaki parçalarla bir yere varamazsın yada baştan mixlemen gerek hepsini aq ayar oluyorum işini bilmeyen gelip de yaparım diyenelre
-----------------------------senin eline o cihazların devre kablolarını veririm oynaşırsın. Ne bu bee. Ha bire küfür etmişsin. Ha bire koymuşsun bize. Bi sende mi var :@
Ayrıca ben burada arkadaşlardan müzik önerileri aldım. Hangi şarkıları seviliyor vs gibisinden. Olaya kendimce bakmıyorum. Genelleyerek bakıp işimi orada iyi yapmak istiyorum. Ayrıca ben Dj falan değilim ama o boktan da anlıyorum. Geçiş konusuna gelince. Ben tbt den sna bi geçerim nasıl geçti diye aklın karışır. Eleştiri yapacaksan küfürsüz hakaretsiz yap. Babanın uşağı yok burda. Çocukta yok.
-
müzeyyen senar :D
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------keys ne lan mal
-
diskoda gece programi 8 de baslar .türkçe müzik djler yarım bilemedin 1 saat takılır.dj lik için sağlam arşivin olmalı
özellikle hiphop..underground..electronica..vs arşiv olmalı
isteklerde gelir çalışırken o yüzden yani 3-5 şarkıyla olmaz
-
hocam zaten bir arkadaşın techizatı kullanıcam. Arşiv falan onda var. Benimkisi biraz radyo yayını gibi olucak. Yurt dışından özel misafirler gelecek onlar için.
Zaten biraz önce kendime bir jingle hazırladım bayada güzel oldu. Ben yaklaşık 3 saat kadar kabinde olacağım. Gece ısınma turlarını benimle yapackalar. O yüzden çok profesyonel çalışmalar gerek yok. BEnim yayın saatim 10:00-01:00 arası olacak. Benden sonra techizatını aldığım arkadaş devralacak.
Benim burdaki amacım hazırlıklı gitmek. Piyasadaki şarkıların hangileri sevilir, hangileri sevilmez bunları öğrenmek için açtım bu konuyu zaten. Sadece bu forumda değil yurt dışındaki bir çok web sitesindede buna benzer konular açtım. Malum sonuçta şarkıları harmanlayıp ortaya güzel olanları çıkartıp çalmak lazım.
-
Daha çok ne çalacağını değil hangi tarz çalacağını düşünsen zaten parçalar kendiliğinden gelir. Eğer ilk defa yapıcam böyle bir program diyorsan sana şöyle bi program önerebilirim. Verdiğim tarzlardan 30ar 20şer dakika çalsan yeter. İlk olarak RnB ve Hiphop ile başlarsın, Sonra Reggation'a geçersin, Sonra Club'a geçersin (burada uzun tutabilirsin) Sonra club techno, electro, minimal vs. ortama göre uyarlarsın. Bu tarzdaki müzikleri de internetten tarzların isimlerini kullanarak listelere ya da parçalara rahatlıkla ulaşabilirsin. Böylelikle hem programın akışı olur hemde güzel hit parçaları seçerek millete güzel bi eğlence düzenlersin. Sana iyi kopmalar ;)
-
Trance çal hoca ortalığı koparırsın,
bu arada deejayin birisi parçanın tekini 15e satıyomuş ;D
hoca gel ben sana arşivimi açayım, cdyi 10dan veriyim ;D