folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Disleksi Ve Obsesif Kompulsif Bozuklukları Olanlar

Disleksi Ve Obsesif Kompulsif Bozuklukları Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

s.a guzel kardesim sorunun cevabini assagidaki ayette bulabilirsin

Ahzab  53. Ey iman edenler! Yemek için çağrılmaksızın ve yemeğin pişmesini beklemeksizin (vakitli vakitsiz) Peygamber'in evlerine girmeyin, çağrıldığınız zaman girin. Yemeği yiyince de hemen dağılın. Sohbet için beklemeyin. Çünkü bu davranışınız Peygamber'i rahatsız etmekte, fakat o sizden de çekinmektedir. Allah ise gerçeği söylemekten çekinmez. Peygamberin hanımlarından bir şey istediğiniz zaman perde arkasından isteyin. Böyle davranmanız hem sizin kalpleriniz ,hem de onların kalpleri için daha temizdir. Allah'ın Resûlüne rahatsızlık vermeniz ve kendisinden sonra hanımlarını nikahlamanız ebediyyen söz konusu olamaz. Çünkü bu Allah katında büyük bir günahtır

iyi bak kendine 

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Imba,Ne alaka hocam ?
    Demeden geçmemek isterdim ama konu sapmasın sen o ayetten bu hastalığa çözüm bulmuşsan ciddi anlamda senin adına sevindim hocam.Ya sen aşmış bir düşünürsün ya da ben içkinin bana verdiği yetkiye dayanarak kendimi pilot ilan diyorum bunları yazmakla..

Diğerini bilmiyorum ama Obsesif Kompulsif berbat birşeydir.Zamanla epilepsi,bipolar mizaç bozukluğu ve şizofreni gibi hastalıklara dönüşebilitesi vardır.Meditasyon tavsiye ediyorum.Bunu yapmak için illede kurslara falan gitmeniz gerekmiyor.Lucid dreaming oalyıyla başlayabilirsiniz mesela..Bu alışkanlıklara rüyalarınızı rüyalarınızda yapmadığınızı bilinçli oalrak görünce bunların kontrolünün sizde olduğunu anlayacaksınız tabi söylemekle anlaşılmaz o yüzden bilinçli rüya size bu konuda bir özgüven ve inanç vericektir.Şimdi ki aklım olsaydı en başından bilinçli rüya ve meditasyonla başlardım.Geçmiş olsun..

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

Imba,Ne alaka hocam ?
    Demeden geçmemek isterdim ama konu sapmasın sen o ayetten bu hastalığa çözüm bulmuşsan ciddi anlamda senin adına sevindim hocam.Ya sen aşmış bir düşünürsün ya da ben içkinin bana verdiği yetkiye dayanarak kendimi pilot ilan diyorum bunları yazmakla..

Diğerini bilmiyorum ama Obsesif Kompulsif berbat birşeydir.Zamanla epilepsi,bipolar mizaç bozukluğu ve şizofreni gibi hastalıklara dönüşebilitesi vardır.Meditasyon tavsiye ediyorum.Bunu yapmak için illede kurslara falan gitmeniz gerekmiyor.Lucid dreaming oalyıyla başlayabilirsiniz mesela..Bu alışkanlıklara rüyalarınızı rüyalarınızda yapmadığınızı bilinçli oalrak görünce bunların kontrolünün sizde olduğunu anlayacaksınız tabi söylemekle anlaşılmaz o yüzden bilinçli rüya size bu konuda bir özgüven ve inanç vericektir.Şimdi ki aklım olsaydı en başından bilinçli rüya ve meditasyonla başlardım.Geçmiş olsun..

"Bu alışkanlıklara rüyalarınızı rüyalarınızda yapmadığınızı bilinçli oalrak görünce bunların kontrolünün sizde olduğunu anlayacaksınız"

Hocam burada ne demek istedin yaa :D Hakkaten anlamadım. Neyse sanırım rüyayı kontrol altına almadan bahsediyorsun. Ben bunu yapabiliyorum. Yani rüya gördüğümde "Heh meğersem rüya görüyormuşum" derken rüyayı görmeye devam edebiliyorum, istersem sonlandırabiliyorum. Ama bunun OKB ile ne alakası var, onu çözemedim. OKB'nin de çeşitleri var sanırım. Belki bu benimle alakalı olmayan bir yöntem olabilir.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

walla hocam okb nin çeşitleri varmıdır bilemiyorumda genel kategorisi işte herhangi bir mantığı olmayan takıntılı davranışlardır.

Sen şimdi rüya görürken bu takıntılı davranışlarını rüyanda yapmadığını fark edeceksin aslında bunun tamamen kontrolüm dışında olduğuna inandığım bir önyargıdan ibaret odluğunu görüceksin çünkü madem bu senin beynin kontrol edemediği birşey beyin rüyada da çalışıyor bildiğin üzere o zaman rüyanda da bunları yapman gerekir ? Anlatabildim mi şimdi ? İşte bu sana sağlam bir dayanak olucak yani sadece bu benim elimde gibi bir düşüncede kalmıcak çünkü bildiğin gibi bilinçli rüyalar çok gerçekçidir tıpkı onu gerçekmiş gibi algılıcak beynin ve bunu gerçekten de kontrol edebildiğine ispat olucak işte hala mı anlatamadım ya :S

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:

ASKB ye sahibim.Arkadaş çevrem bilmiyor sadece ailem.Askerlikten muaf olucağı söylediler bekliyorum

Geçmiş olsun Allah şifa versin de bu ne oluyor ASKB ?

yıkılma sakın !
Toplam Hit: 2478 Toplam Mesaj: 16