Diyanet'ten Fetva: Dua Yazılmış Flashdisk Muska Yerine Geçebilir.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
yanak bunu yazdı:
Büyü yapsak tutulabilitesi olur mu acep? :)
-----------------------------Flashın u3 özelliği varsa ve şifrelesek büyüyü bozdurmak için veri kurtarma merkezinemi gitcez :D
Puhaha :D
Hauhahaha :D:D Tahribat ve müridler işte :D:D:d hauhahaha Allah iyiliğini versin hoca :D:D: -
bu hocalarda sapıttı başlığı gördüm aha gelio dedim ,))) yuh yaa cd ye yazsak da oluomuymuş ,))
-
peki benim 2gb flash belleğe bütün günahlarımı atsam sonra biçimlendirsem, kabul olurmu (:
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
peki benim 2gb flash belleğe bütün günahlarımı atsam sonra biçimlendirsem, kabul olurmu (:
Tövbe etmen yeterli :\ Tabii müslümansan bunu bilmen lazım :| Ekstra birşey yapmaya gerek yok. -
irwa bunu yazdı:
bu hocalarda sapıttı başlığı gördüm aha gelio dedim ,))) yuh yaa cd ye yazsak da oluomuymuş ,))
-----------------------------Cd yi muska diye boynuna takıp gezen insanları düşünemiyorum...
-
Kalben inanın yeter arkadaslar ha kağıt ha flash bellek ha cd ha dvd Ha blueraycd ha tahta ha parşomen farketmez...
-
TeknikA bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Cd yi muska diye boynuna takıp gezen insanları düşünemiyorum...
bide bizim günah çıkartmamıza laf atarlar hiç yoktan biz ruhen terapi görmüş oluoruz yani paylaştıkça azaltıoruz ama diyanetten bu kadarını beklemiodum süperler yaa ,) -
ulan herşeyide niyete bağlıyorlar.
-
irwa bunu yazdı:
TeknikA bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
bide bizim günah çıkartmamıza laf atarlar hiç yoktan biz ruhen terapi görmüş oluoruz yani paylaştıkça azaltıoruz ama diyanetten bu kadarını beklemiodum süperler yaa ,)
-----------------------------Hocam günahını paylaşmak sakıncalı iş ha :) Yani günahını resmen onaylamak demek :S
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------Yazan :Özcan KURTULMUŞ
Kaynak :PChayatAllahalla... :S
-----------------------------Kaynağı sorgulamak gerekir
-
Ben 3 yıl önce bunun konusunu açtığımda pek rabet görmemişti. Şimdi diyanet onayladı.
Evet, alttaki linkte gerekli açıklama yapılmıştır.
http://www.tahribat.com/Forum-Dijital-Muska-Yapilir-38525/1/