Diyanet'ten Fetva: Dua Yazılmış Flashdisk Muska Yerine Geçebilir.
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
yassun bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
ahuahuahu şerefsizim aklıma gelmişti
boynuna astığı bi yazının kendini koruyacağını düşünen adam flash bellek de asar boynuna cd de.
düşüncelere saygı lütfen senin inanmamanı dert etmiyoruz sende dert etme
bişeyi dert ettiğim yok hocam saygı duyma zorunluluğum yok fikrimi beyan etme özgürlüğüm var, herhangi bi hakarette bulunmadım kötü söz söylemedim
evet muskayı saçma buluyorum..sence mantıklı mı ?
maneviyattır bu tabi sende maniviyat yoksa o ayrı bi konu dini inançtır bu oda yoksa allah ıslah etsin -
hahha bı ara boyle bı konu vardı cevsen olarak kulanbılırmız dıye haha D:D:DD:
-
yassun bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
ahuahuahu şerefsizim aklıma gelmişti
boynuna astığı bi yazının kendini koruyacağını düşünen adam flash bellek de asar boynuna cd de.
düşüncelere saygı lütfen senin inanmamanı dert etmiyoruz sende dert etme
bişeyi dert ettiğim yok hocam saygı duyma zorunluluğum yok fikrimi beyan etme özgürlüğüm var, herhangi bi hakarette bulunmadım kötü söz söylemedim
evet muskayı saçma buluyorum..sence mantıklı mı ?
maneviyattır bu tabi sende maniviyat yoksa o ayrı bi konu dini inançtır bu oda yoksa allah ıslah etsin
muska konusunu ateistlik tartışmasına çevirmene gerek yoktu, ki değilim de..ben muska diyorum flash bellek diyorum sen bana inançsız diyorsun ıslah etsin diyorsun ben mantıklı mı diye soruyorum sen maneviyattır diyorsun..cevap alamıyorum o nedenle daha soru sormayacağım -
benim 8gb flaşım var bayagı dua alır desenize
-
http://www.tahribat.com/Forum-Flash-Disk-In-Icine-Internetten-Kuran-Atsam-Boynuma-Taksam-59246/
4 Mart 2008de açtıgım konu okuyum belki bişeler ögrenirsiniz:D -
flash diskin boyutuyla sevap oranı arasında dogru bi orantı varmıdır acep
-
google earthten kabeyi tavaf etsem hacı olurmuyum hesabı
-
ok bye..
-
Birçok mürid sadece başlığa bakıp yorum yazmış. Ya da okumuş ama işine gelmediği için boş mesajlar atmış. konunun ilk mesajında muska ve türevlerinin hurafe olduğu yazılmış zaten. Önemli olan onu taşımak, yanından hiç ayırmamak vs gibi şeyler değil, içinde yazanı bilmek, onu hayatına uygulayabilmektir bence ve mantıklı olan da bu. Yanında savaş ve savaş aletleri hakkında herşeyin yazılı olduğu bir kitap bulundurmak seni bir şarapnel parçasından korur mu? Bu da böyle bişey bence.
-
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
Birçok mürid sadece başlığa bakıp yorum yazmış. Ya da okumuş ama işine gelmediği için boş mesajlar atmış. konunun ilk mesajında muska ve türevlerinin hurafe olduğu yazılmış zaten. Önemli olan onu taşımak, yanından hiç ayırmamak vs gibi şeyler değil, içinde yazanı bilmek, onu hayatına uygulayabilmektir bence ve mantıklı olan da bu. Yanında savaş ve savaş aletleri hakkında herşeyin yazılı olduğu bir kitap bulundurmak seni bir şarapnel parçasından korur mu? Bu da böyle bişey bence.
aslansın kaplansın