Diyarbakır Festivali
-
Sevgili arkadaşlarım Diyarbakirda düzenlenen Kültür veSanat Festivaline son
gününe özel bir konser veriliyor. Yakın çevrede olan veya diyarbakırda olan
arkadaşlarımızın bügünkü konsere davet ediyoruz
04.06.2006
Kapanış Konseri
Servet Kocakaya
Moğollar&Kurtalan Ekspresi
Kürt Sanatçılar Buluşması (Serhat /Çarnewa, Xemgîn Bîrhat, Zinar Sozdar,İbrahim
Rojhilat,
Peywan Arjîn, Ayfer, Farqîn/Koma Azad , Zubêr Salîh , Xanemîr, Hozan Bülent
Yer:Ava Düğün Salonu Karşısı / Dicle Kent
Saat:18:00-23:00
Herkesi bekleriz... -
ben orda olursam kesin beni linç ederler
-
sende çingen tipi war olm bişi olmas
-
Kürt Sanatçılar Buluşması (Serhat /Çarnewa, Xemgîn Bîrhat, Zinar Sozdar,İbrahim Rojhilat,
Peywan Arjîn, Ayfer, Farqîn/Koma Azad , Zubêr Salîh , Xanemîr, Hozan Bülent
ben dayanama valla basarım küfürü TÜRKCE yapsınlar başka dile gerek yok. -
Neden anlamıyorumkı tamam bazı kürt sanatçılar var onların a.q müzik evrenseldir kardeşim neden bu şekıl bakıyorsunuz kürtçe müziğe anlamıyorum.Neyse boşverin gelmek istiyen gelir :)
-
burda sorun 'kültür ve sanat festivali' olmasi degil. mesela bugün viyana'da 'genclik, kültür ve spor festivali' var..sponsorlar avusturya parlamentosunda bulunan partiler. ve alt taraf'daki yazilan yazi aynen söyle 'sehit amara'yi hep birlikte analim' bu ibnelerin topuna zokim...diyarbakir'da bu tür seyleri maglsef propagandaya ceviriyor serefsizler... -
kürt şarkıcıların konserinde apo posteri açılacak muhtemelen.inşallah olmaz böle şeyler
-
Önceki gün öldürülen teröristleri işte bunlar gibi piçler besliyor..Orada Pkk ya para göndermeyecek tek sanatçı(?) çıksın kafamı keserim(Kırolardan bahsediyorum)..Düzenleyenler şerefsiz olduktan sonra gerisi yalan..Propagandadan ötesi olmaz orada..Zaten oraya fazla milliyetçi kaçarım uymaz bir kere..
-
CLK-J35
(MateMatikÇi)
hoja kok ve diger arkadaşlarımın dediklerden sonra beni anlarsın tama kürt var kürt var ama bunlar o kürtlerden işte saglam olanlarırı biliyom çom arkadaşlarım var ama bunlar...... inşallah olaylar çıkmaz çıkarsa büyük şeyler olur -
Olm sonunda cinnet geçirip hepinizi banlayacağım.
Keşke orada olabilseydim CLK, güzel bir organizasyona benziyor.
McYargic biraz ufkunu geniş tut, sanatla uğraşan bir insan atgözlüğü takmışçasına
hareket etmez!
Utanman lazım, CLK ne güzel söylemiş, sanat evrenseldir.
Ayrıca Kürt kimliğini silemezsiniz kayıtlardan, Türkler ve diğer milletler kadar
hakediyorlar dünya üzerinde varolmayı onlar da...
Bu arada bayrak ya da afiş çıkmaz, rahat olun.
Bi afiş ile de, bildiğim kadarıyla ülke yıkılmaz.
İşin içinde herşeyi büyütüp infial yaratan provokatörler olmadığı sürece... -
sanatı sanat gibi yapana zaten lafımız yok abi .
ama bu bölgedeki vatandaşlarımız öldürülen pkk lıların resimlerinin sergilendiği bi sanat etkinliği daha yapmışlardı .
böle bi etkinliği yapanda bu bölgenin insanı olunca insan biraz çekingen yaklaşıo konuya
Toplam Hit: 3305 Toplam Mesaj: 34