folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Dizel Araç Enjeksiyon Temizleyicisi Hakkında Kullanıcı Görüşleriniz.



Dizel Araç Enjeksiyon Temizleyicisi Hakkında Kullanıcı Görüşleriniz.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2008
    Erkek

    Depo çeyrekken, yakıt deposuna 1 litre kadar selülozik tiner ekleyip depodaki mevcut yakıt azalıncaya kadar arabayı yer yer zorlayarak kullanmak ve sonrasında depoyu fullemek gibi bir yöntem olduğunu duymuştum ama bunun yararlı bir yöntem olup olmadığından emin değilim.
    Bu yöntemi youtube da izlediğim bir videoda görmüştüm, eski model mercedes 190 dizel araca uygulanmıştı, aracın enjektör kaynaklı siyah duman atma problemi vardı ve bahsettiğim uygulama yapıldıktan bir süre sonra bu araç siyah duman atamyı kesiyordu.
    (Videoyu bulabilirsem eklerim)

    Edit: Sıkıntısız bir araca enjektör temizleyici koymanın kısa vadede hiç bir zararı olacağını düşünmüyorum. Bu tür katkıları her 3 - 5 depoda 1 kez olacak şekilde sürekli olarak aracına ekleyenleri biliyorum.

    LhaNeT tarafından 15/Eki/20 22:12 tarihinde düzenlenmiştir

    Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samast
    samast's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mayıs/2013
    Erkek

    Hocalar görüşleriniz için teşekkür ederim.Anladığım kadarı ile kullanmayacağım zamanı gelince emjektörleri yaptırırım artık.Saolun var olun..

Toplam Hit: 3547 Toplam Mesaj: 33
enjektör dizel araç