Dizi Çekip Gönderebilecek Olan ?
-
arkadaslar yabancı dizi merakım tavan yaptı...
Lost, House M.D. izledim bitti onlar Supter Natural e başladım 2. sezon 15. bölümdeyim ama internetten izlemek çok zor oluyor 2 saat dolmasını bekliyoruz felan ...
Bana şimdi Super natural 2-3-4-5. sezonlar ve dexter tüm sezonlar lazım... dexter i boşver şunu izlemeden sakın ölme dediğiniz baska dizi varsa dexter yerine onuda çekebilirsiniz...
mağlum öğrenciyiz fazla bişey tutmaz heralde kalitesi 59 ekran tv de rahatca izlenebilecek şekilde olsun yeter. tv den izleyecem çün kü... hd olursa süper olur :)
eğer hayrına gönderebilecek varsa çok çok makbule gecer... bi mürid aksam haber verecek bana bulabilirse hesaplayacak dvd leri felan fazla tutarsa alamam ondan... malum 1 lira bile biz öğrenciler için çok değerli :)
yok parasıyla derseniz çok uygun bişey söyleyinde alayım fena sardı bu dizi dersane sezonu yoğunlaşmadan bitirmem lazım...
sevgiler
-
Kimse hayrına sezon sezon dizi çekip göndermez..
-
DÜZENLEME: İSTEDİĞİM DİZİLERE KARŞILIK BENDE KARGOYU KARSI TARAFIN ÖDEMESİ DAHİLİNDE VATAN GAZETESİNİN VERDİĞİ WEB TASARIM VE GRAFİK TASARIM EĞİTİM CD VE KİTAPLARINI YOLLAYABİLİRİM...
Super Natural - Terminatör the sarah connor - The Lost Room - dexter
Kayseride olupta çekecek varsa harddisk var !!! gereken ücret verilir...
Şehir dışından çekecek olanlar en faz bu 4 üne 15 lira veririm...
kalite 720p olacak altyazılar tam olacak...
valla billa bundan fazla çıkmaz ama çok merak ediyorum hepsinede başladım az az internetten izlemedende duramıyorum :)
sende napıyon 4 tane diziye 15 lira mı verilir bide 720p diyeceksiniz ama valla fazlası çıkmıyor sansımı deneyim dedim...
bazı arkadaslar torrent linkini yolla çekip yollayım dedi ama adam akıllı link bulamadım bi tane buldum kalitesinin iyi oldugunu zannetmiyorum bi bölüm 300 mb boyutunda ! ve sadece sezon 1 super natural.. :S
-
ücreti neyse o zaman söyleyinde halledelim acil lazımda beyler yardımlarınızı bekliyorum
-
super natural değilde bende breaking bad var baya güzel diyorlar bende yeni başladım 3 sezonu var elimde ztn daha devam ediyor sanırım istersen çekip yolluyayım
-
Deli_Dervis bunu yazdı:
-----------------------------
super natural değilde bende breaking bad var baya güzel diyorlar bende yeni başladım 3 sezonu var elimde ztn daha devam ediyor sanırım istersen çekip yolluyayım
-----------------------------hocam mümkünse bitmiş yada 5-6 sezon oynamış dizileri tercih ediyorum. hemen izleyip bitirmek için... bide öyle hafta hafta yeni bölüm beklemek ölüm geliyor bana :)
yinede ben bi netten bakayım dizinin konusuna felan ilgimi çekerse söylerim sana
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------Deli_Dervis bunu yazdı:
-----------------------------hocam mümkünse bitmiş yada 5-6 sezon oynamış dizileri tercih ediyorum. hemen izleyip bitirmek için... bide öyle hafta hafta yeni bölüm beklemek ölüm geliyor bana :)
yinede ben bi netten bakayım dizinin konusuna felan ilgimi çekerse söylerim sana
tamamdır sen bilirsin aslında prison break var çok tavsiye ederim izlemediysen -
Deli_Dervis bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
Deli_Dervis bunu yazdı:
tamamdır sen bilirsin aslında prison break var çok tavsiye ederim izlemediysen
yazmayı unutmuşum onuda izledim... -
bence sen bi " the lost room" a başla. nezaman başladı nezaman bitti anlamıcaksın :D
-
Sana Guzel Bir Kıyak Yaparim :)
Hotfile Linklerini Atarsın..1 Gün İçerisinde Kargolarim İstedigin Herseyi DVDleride Ben Karsilicam :)
Not: Güzel Bir Fiyat Ver Uyarsa Hemen Baslayayim
-
Kargo hariç 50 TL