Dizi Çekip Gönderebilecek Olan ?
-
hocam 720p istiyosunda 57 ekran televizyonunda mkv player mı var ? yoksa laptop/pc mi bağlıyorsun ? Eğer dvd player varsa izleyemezsin.
supernatural'ın 720plik 1 bölümü 2gb dan fazla ve toplam 107 bölüm var... Eğer dediğin şartlarda yapıcak varsa helal olsun...
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------
hocam 720p istiyosunda 57 ekran televizyonunda mkv player mı var ? yoksa laptop/pc mi bağlıyorsun ? Eğer dvd player varsa izleyemezsin.
supernatural'ın 720plik 1 bölümü 2gb dan fazla ve toplam 107 bölüm var... Eğer dediğin şartlarda yapıcak varsa helal olsun...
-----------------------------o kadar deil ya 5 sezon 24 gb fln zaten 720 p
-
http://www.torrentz.com/search?q=supernatural+ boyutlara bakabilirsiniz burdan önceki msjım hatalı
-
SoapBubble bunu yazdı:
-----------------------------madrew bunu yazdı:
-----------------------------175 mgbt yaw ne 2 gb ı sacmalamayın
Hoca sanırım 720pnın ne oldugunu bılmıyorsun -
üste yazdım bak msjım hatalı diye
-
hocam verdiğim torrent sitesindekiler hdtv. HDTV bölümler eğer avi uzantılıysa 350mb civarı, mkv uzantılıysa da 150-200mb civarı olur. 720p kalitesi ise 2gb civarlarındadır. Bi daha araştır derim.
-
ya çok kalitelide olmasına gerek yok. şimdi bizim merkezdeki evde 106 ekran lcd var full hd... ama şimdi bağdayım ordada 59 ekran normal bi tv var. şimdi bağda bitiremezsem merkezdeki evde izlicem 106 da sıçarsa olmaz onun için 720p felan dedim. tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum. televizyonda sıçmasın yeter. hani dizihd deki diziler büyütünce tam ekran olunca sıçmıyoya benm istediğimde televizyonda tam ekran sıçmasın :)
anlatabildim inşallah... neyse bi kaç arkadasla görüştük haber bekliyorum...
-
breaking bad tüm sezonları 720p mevcuttur house md 5.sezona kadar mevcuttur
supernatural tüm sezonları mevcuttur son sezonu 720p
Prison Break var The Pacific 720p var Süper bi Dizidir bunlar war bende dvd başı 1.5 tl e yollarım Yeni Filmlerde Mevcut 700 mblik ripler halinde 720p filmlerde vardır hangi dizileri istiyorsan yaz yardımcı olayım