Dizi Önerinizi Bekliyorum
-
Heroes da güzeldir izlemediysen tavsiye ederim..
-
hakkını helal et :D
-
how ı met your mother benim en sevdiğim dizi gülmek isteyen herkese şiddetle öneririm.. =))
-
dr house un 3.sezonundayım tavsiye ederim
-
hereisnopeace bunu yazdı:
-----------------------------
tamam sen pişmişsin.six feet under'a başlayabilirsin.herkes izleyemez, dayanamaz, katlanamaz, kasvetli dizidir vesselam.oz'u izlediğimde yok artık böyle birşey bunun üstüne bir dizi yapılmaz diyordum ki sfu tokat gibi çarptı...bu kadar övdüm izlersin artık:) psikolojik şeyleri sevmiyosan direk oz'a giriş.tırstırıcı bişeyler istiyorsan masters of horror diyorum.
-----------------------------abi seb six feet under da Michael C. Hall (dexter)in oynadıgını baştan söylesene yaa.2.bolume geldim bile.çok ii görünüyor.
-
Hoca The Lost Room ( kayıp oda ) var birde. valla nasıl başladı nasıl bitti bi solukta anlamadım. zaten topu topu 6 bölüm. ama istese adamlar 4 sezon çıkarabilirlermiş konudan. bana bayağı sürükleyici gelmişti.
-
usta bende çok dizi var ama en beğendiklerim hereos eureka ve repear ı şiddet ile tavsiye ederim
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca The Lost Room ( kayıp oda ) var birde. valla nasıl başladı nasıl bitti bi solukta anlamadım. zaten topu topu 6 bölüm. ama istese adamlar 4 sezon çıkarabilirlermiş konudan. bana bayağı sürükleyici gelmişti.
-----------------------------4 sezon yapsalarmış daha iyiydi ya
spoiler
çok şeyi havada bıraktılar sorularımızı cevaplamadılar
izleyici artık kafasına göre ne tahmin ederse o
sanki bi dizinin direk ikinci üçüncü sezonundan izledik olayı
biterken de dizi bitmeden yayından kaldırıldı gibi =D
spoiler
-
Spartakus blood and sand diye yeni bir dizi başladı. tavsiye ederim.
-
Fringe izle gerçekten çok güzel. Eğer komedi tarzı bişeyde arıyosan the big bang theoryi rahatllıkla öneririm memnun kalırsın ikisindende :)