Dizi Önerinizi Bekliyorum
-
ad1s89 bunu yazdı:
-----------------------------
usta bende çok dizi var ama en beğendiklerim hereos eureka ve repear ı şiddet ile tavsiye ederim
-----------------------------işte onları derken sebebini de söyle
mesela ben derim ki eureka'ya hiç izlemesin boşa zaman kaybı ama niye?
euroka konusu itibariyle hoş olabilecek ama ne heyecan ne bilim ve komedi tam verilebilmiş diziye
konu ve başlangıç ne kadar güzelse de dizi karışık kötü bişey olmuş
hereos da 3 sezon izledim sonra aralar çok uzun olunca soğudum diziden
ilk 2 sezonu soluksuz izledim zaten ki tvden izledim her hafta bekliyodum yeni bölümü
bilimkurgu olarak fringe çok iyi
fantastik macera olarak supernatural 10 numara
üstüne yıllarca daha iyisi yapılamaz (gibi geliyor)
-
şu ana kadar gördüğüm en başarılı dizi , yani izlenmemesi kayıp olabilecek cinsten olan, kesinlikle oz dur.
http://www.imdb.com/title/tt0118421/
-
Tanrı kendisinin mükemmel,bizim eksik olduğumuzu biliyor.Ve mükemmel olamayız ama olmamızı istiyor.Ve olamazsak bizi cezalandırıyor,
ne dediğimi anlıyor musunuz?
Tanrı en büyük hayduttur.Büyük patron, anlıyor musunuz?
Bizi emriyle yaşatıyor,yapmazsak ölümü sunuyor.Bizimle yüz yüze konuşması gerekmiyor.Ve neyi neden yaptığını
açıklamaya da gerek duymuyor.Dediğimi anlıyor musunuz?
Zenciler cennette bir yerde oturuyorlar,kapuçino içip dinleniyorlar…Tüm dünya ellerinde mi?Tüm dünyayı taşaklarından yakalamışlar! “Yüce yaratan” ve tüm bu boklar.Agustus Hill
--------------
Sonuç ; Tabi ki OZ
-
1. sezondan son sezonuna kadar izleyip yeni sezonunu bekleyeceğin diziler ( ben öyle yaptım ) ; merlin, dexter, my name is earl (son sezonu çekilmeyecek).
-
spartacus
-
kurtlar vadisi pusu..
-

-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------Married with children harika bir dizi yaf :))) Resmi görünce aklıma geldi birden :) tüm sezonları için down linki verebilecek var mı?
-
Californication dizisini öneririm. Yazar bir adamın başına gelenleri anlatılıyor. Çok güzel bir dizi açık görüntüler filanda var filmde adam önüne gelen her kadınla yatıyor kızının hocasıyla kızının erkek arkadaşının annesiyle farkında olmadan ama sonuçları nasıl izlersen görürsün ben büyük keyif alıyorum