Dizi Önerisi
-
Game of thrones
Housebunlar sarmadıysa öneremem bişey :|
-
spartaküs
-
banshee doctor who supernatural arrow game of thrones walking dead veeeeee son olarak bagnar lorthok :D viking
-
fringe'i izlediysen bundan sonra ne izlersen izle o zevki yakalayamazsın büyük hata yapmışsın :)
-
Geçende yine buna benzer bir konu vardı. OZ dizisini orda duydum şimdi 5. sezondayım. Bence gayet güzel
-
hiçkimse suits i izlemiyomu ya :)
-
Bu sene için izlediklerim ve başlayıp bıraktıklarım:
Walking Dead
Kurtlar Vadisi Pusu
Revelution'a başladım oyunculuk boktan geldi bıraktım.
Arrow - fena değil
-
Fatih bunu yazdı
Bu sene için izlediklerim ve başlayıp bıraktıklarım:
Walking Dead
Kurtlar Vadisi Pusu
Revelution'a başladım oyunculuk boktan geldi bıraktım.
Arrow - fena değil
he ya revelutionda o kızı bi türlü öldürmediler aq ne gıcık kız yaa
-
listedekileride koydum ama senin izlediklerinin hepsini izledim bu diziler bleach gibi düşün 22. bölüm müydü neydi orda bi kırılma noktası var ordan sonra sarmaya başlıyoya bunlar garantilidir 3 veya 4 bölümleri izle dahada birakamassın sıraya koydum ama hepsini 1 kere 1.lige koydum öyle düşün :)
blue mountain state
supernatural
Game of thrones
Heroes
How I meet your mother
The The Vampire Diaries
-
GUS bunu yazdı
listedekileride koydum ama senin izlediklerinin hepsini izledim bu diziler bleach gibi düşün 22. bölüm müydü neydi orda bi kırılma noktası var ordan sonra sarmaya başlıyoya bunlar garantilidir 3 veya 4 bölümleri izle dahada birakamassın sıraya koydum ama hepsini 1 kere 1.lige koydum öyle düşün :)
blue mountain state
supernatural
Game of thrones
Heroes
How I meet your mother
The The Vampire Diaries
bleach'te kırılma noktası mı vardı yaw, 6-7 bölümden sonra bırakmıştım bunda ne buluyorlar demiştim.