Dizi Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

http://www.dizi-mag.com/black-mirror

3 bölümden oluşan 2 sezonu var. Bu kadar kaliteli kurgusu olan çok az dizi izledim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Fringe, Heroes, Dexter , Supernatural, The Walking Dead, Avatar, Death Note, Terminator the sarah connor chronicles, Spartacus, Breaking Bad, Sherlock, South Park, The Big Bang Theory, True Blood, Chuck, Game of Thrones, Leyla ile Mecnun, Legend of Korra.

Bunlardan izlemediklerini izleyebilirsin. Game of thrones u aslında çok önermiyorum adamlar bi türlü aksiyona geçemediler paso boş konuşmalar oluyo ama 2. sezon trailerlarından analadığım kadarıyla 1. sezonda konuya temel atmışlar 2. sezon çok fena aksiyonlar gelecek sanırım. Avatar izlediysen Legend of Korra devamıdır oda başarılı izleyebilirsin.

Bu ara shameless izliyorum baya hoşuma gitti onuda izleyebilirsin. Ara ara familiy guy izliyorum güzel aslında o dizide canın sıkılınca aç rastgele bi tane.

İzleyipte devamını getiremediklerim şöyle;

Lost, Boardwalk empire, Arrow, How i met your mother, Person of interest, Doctor Who, Hustle, Terra Nova, Lie to me, Prison Break.

Öylesine izleyipte bırakmadıklarım ama çokta bağlanmadığım diziler;

Alcatraz, V, Knight Rider (2008 versiyonu devamı olsa izlerdim aslında)

Kalın yazdıklarım Keşke hiç izlememiş olsamda tekrar izlesem dediklerimdir. Sonuç olarak dizilerde zevkler çok farklı olabilio o yüzden seç beğen izle :P

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek

yolunda a.ş. izle :D youtube'dan bulabilirsin : )

hsyn.ackgz > skype
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

game of thrones a devam et hacı..
    friends i ilzediysen how i met your mothers sarmnayabiliyo ya da tam tersi, ben himym izlediğim için friends sarmıyo mesela.

dexter da güzel aslında en azından heycanlı bölümleri var bir sürü. dexter la game of thrones a bikaç bölüm daha şans ver derim :D hele dexter sararsa 7 sezon izle babam izle yaparsın.
    leverage ta güzel tabide hustle var konusu yine aynı olan o daha profesyonel gelmişti bana.
    bide avatar izle :d

.
Toplam Hit: 4064 Toplam Mesaj: 35