folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Dizi Sitem Hakkında Yorumlarınız ?

Dizi Sitem Hakkında Yorumlarınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Edit : senin site güzel dostum sana gönderme yok :D
    -----------------------------

saol hocam :D

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

güzel adultizleyin.com açacam bende süper bir şekilde

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:

güzel adultizleyin.com açacam bende süper bir şekilde

aç aç söz hergece girmeyen beşiktaşlı olsun :)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hemde hd kalitede true hd ful arşivi atacam 10 tb :D

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

venom88 bunu yazdı:

Reklam işini abartmışsın heryerinden reklam fışkıran dünya kadar benzeri site var sen farklı ol içeriğinide genişlet gerisi gelir.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Bisses bunu yazdı:

venom88 bunu yazdı:

Reklam işini abartmışsın heryerinden reklam fışkıran dünya kadar benzeri site var sen farklı ol içeriğinide genişlet gerisi gelir.

hocam içeriğini genişlet derken ?

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

1. Önemli dizileri kendin yayınla. Videonun üzerine sitenin reklamını yaz.

2. Konularında description yok. All in Seo ayarlarına gir. Açıklamaları otomatik oluşturu seç.

3. bir vps veya dedicated kullan. Diğerleri seni yarı yolda bırakır.

4. Günlük yedek al.

5. Konuların başına şunu yaz. Örnek veriyorum:

Gönül Çelen 40 Bölüm İzle için konunun başlıktan sonraki içeriğine (post'a): Gönül Çelen 40. bölüm izle, Gönül Çelen XX Şubat, Gönül Çelen son bölüm izle.

3 tane ölümcül sözcüğü yaz. Bunları virgüller hariç tek tek seç kalın ve farklı renkli yap (her ölümcül sözcük grubunu).

6. Etiket öyle girilmez: Gönül Çelen 40 Bölüm İzle için örnek etiketler: gönül,çelen,izle,seyret,40,bölüm,17 şubat,son bölüm

Hiç link mink almana gerek yok. Bu dediklerimi harfiyen yap ve düzenli iyi içerik gir. 3-4 ay içinde GG'den aylık 500 üzeri almaya başlarsın.

7. Bazı arkadaşlar reklam çok demiş. Az bile. Ancak şimdilik böyle kalsın. Sadece konu içindeki en sağdaki küçük kare reklamı kaldır o boş olmuş. Onun yerine benzer konular widgetini (yet another) kur.

* Önemli: Dipte adını soyadını msn/mail adresini kaldırmazsan başın türlü şekillerde derde girer.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Mukan bunu yazdı:

2. Konularında description yok. All in Seo ayarlarına gir. Açıklamaları otomatik oluşturu seç.

4. Günlük yedek al.

Gönül Çelen 40 Bölüm İzle için konunun başlıktan sonraki içeriğine (post'a): Gönül Çelen 40. bölüm izle, Gönül Çelen XX Şubat, Gönül Çelen son bölüm izle.

3 tane ölümcül sözcüğü yaz. Bunları virgüller hariç tek tek seç kalın ve farklı renkli yap (her ölümcül sözcük grubunu).

6. Etiket öyle girilmez: Gönül Çelen 40 Bölüm İzle için örnek etiketler: gönül,çelen,izle,seyret,40,bölüm,17 şubat,son bölüm

Hiç link mink almana gerek yok. Bu dediklerimi harfiyen yap ve düzenli iyi içerik gir. 3-4 ay içinde GG'den aylık 500 üzeri almaya başlarsın.

7. Bazı arkadaşlar reklam çok demiş. Az bile. Ancak şimdilik böyle kalsın. Sadece konu içindeki en sağdaki küçük kare reklamı kaldır o boş olmuş. Onun yerine benzer konular widgetini (yet another) kur.

* Önemli: Dipte adını soyadını msn/mail adresini kaldırmazsan başın türlü şekillerde derde girer.

kaldırdım hocam ismi falan pm attım vps için

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

dost acı söyler.

şempaze k*çı daha güzel gözükür.

hele o logo. inek görse sütten kesilir. Tasarım vasat. logo berbat. Yeni yetme bi site olarak bu kadar reklam koyman mantıksız. Videoları youtube'a atman ilginç. Video izlerken reklamı geç butonunun bulunmaması bencillik. 7 parça çok fazla -yapcak bişey yok gerçi o konuda-

ayrıca katılıyorum : 

Mukan bunu yazdı:

4. Günlük yedek al.

Hiç link mink almana gerek yok. Bu dediklerimi harfiyen yap ve düzenli iyi içerik gir. 3-4 ay içinde GG'den aylık 500 üzeri almaya başlarsın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serserimat
    serserimat's avatar
    Erkek

iyi olmuşta çok reklam var be hacı...

Tercihiniz Kadar Müslümansınız... SerSeriMaTTT
Toplam Hit: 4349 Toplam Mesaj: 26