Dizi Sitem Hakkında Yorumlarınız ?
-
Edit : senin site güzel dostum sana gönderme yok :D
-----------------------------saol hocam :D
-
güzel adultizleyin.com açacam bende süper bir şekilde
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
güzel adultizleyin.com açacam bende süper bir şekilde
-----------------------------aç aç söz hergece girmeyen beşiktaşlı olsun :)
-
hemde hd kalitede true hd ful arşivi atacam 10 tb :D
-
venom88 bunu yazdı:
Reklam işini abartmışsın heryerinden reklam fışkıran dünya kadar benzeri site var sen farklı ol içeriğinide genişlet gerisi gelir.
----------------------------- -
Bisses bunu yazdı:
venom88 bunu yazdı:
hocam içeriğini genişlet derken ?
Reklam işini abartmışsın heryerinden reklam fışkıran dünya kadar benzeri site var sen farklı ol içeriğinide genişlet gerisi gelir.
1. Önemli dizileri kendin yayınla. Videonun üzerine sitenin reklamını yaz.
2. Konularında description yok. All in Seo ayarlarına gir. Açıklamaları otomatik oluşturu seç.
3. bir vps veya dedicated kullan. Diğerleri seni yarı yolda bırakır.
4. Günlük yedek al.
5. Konuların başına şunu yaz. Örnek veriyorum:
Gönül Çelen 40 Bölüm İzle için konunun başlıktan sonraki içeriğine (post'a): Gönül Çelen 40. bölüm izle, Gönül Çelen XX Şubat, Gönül Çelen son bölüm izle.
3 tane ölümcül sözcüğü yaz. Bunları virgüller hariç tek tek seç kalın ve farklı renkli yap (her ölümcül sözcük grubunu).
6. Etiket öyle girilmez: Gönül Çelen 40 Bölüm İzle için örnek etiketler: gönül,çelen,izle,seyret,40,bölüm,17 şubat,son bölüm
Hiç link mink almana gerek yok. Bu dediklerimi harfiyen yap ve düzenli iyi içerik gir. 3-4 ay içinde GG'den aylık 500 üzeri almaya başlarsın.
7. Bazı arkadaşlar reklam çok demiş. Az bile. Ancak şimdilik böyle kalsın. Sadece konu içindeki en sağdaki küçük kare reklamı kaldır o boş olmuş. Onun yerine benzer konular widgetini (yet another) kur.
* Önemli: Dipte adını soyadını msn/mail adresini kaldırmazsan başın türlü şekillerde derde girer.
-
Mukan bunu yazdı:
2. Konularında description yok. All in Seo ayarlarına gir. Açıklamaları otomatik oluşturu seç.
4. Günlük yedek al.
Gönül Çelen 40 Bölüm İzle için konunun başlıktan sonraki içeriğine (post'a): Gönül Çelen 40. bölüm izle, Gönül Çelen XX Şubat, Gönül Çelen son bölüm izle.
3 tane ölümcül sözcüğü yaz. Bunları virgüller hariç tek tek seç kalın ve farklı renkli yap (her ölümcül sözcük grubunu).
6. Etiket öyle girilmez: Gönül Çelen 40 Bölüm İzle için örnek etiketler: gönül,çelen,izle,seyret,40,bölüm,17 şubat,son bölüm
Hiç link mink almana gerek yok. Bu dediklerimi harfiyen yap ve düzenli iyi içerik gir. 3-4 ay içinde GG'den aylık 500 üzeri almaya başlarsın.
7. Bazı arkadaşlar reklam çok demiş. Az bile. Ancak şimdilik böyle kalsın. Sadece konu içindeki en sağdaki küçük kare reklamı kaldır o boş olmuş. Onun yerine benzer konular widgetini (yet another) kur.
* Önemli: Dipte adını soyadını msn/mail adresini kaldırmazsan başın türlü şekillerde derde girer.
-----------------------------kaldırdım hocam ismi falan pm attım vps için
-
dost acı söyler.
şempaze k*çı daha güzel gözükür.
hele o logo. inek görse sütten kesilir. Tasarım vasat. logo berbat. Yeni yetme bi site olarak bu kadar reklam koyman mantıksız. Videoları youtube'a atman ilginç. Video izlerken reklamı geç butonunun bulunmaması bencillik. 7 parça çok fazla -yapcak bişey yok gerçi o konuda-
ayrıca katılıyorum :
Mukan bunu yazdı:
4. Günlük yedek al.
iyi olmuşta çok reklam var be hacı...