Dizi Sitem Hakkında Yorumlarınız ?
-
olmamış hoca
-
Dizilerin afişleri nerde hocan?
Anasayfada son eklenen bölümlerde afişler olması lazım...
Ayrıca renkler uyumsuz sade ve gözü yormayan bi site yap derim...
dizihd.com sana örnek olsun aynısını yapma ama örnek al derim :)
bide herseyden önemlisi içerik tabiki
ben house m.d. nin yeni bölümünü senin sitede bulamazsam bidaha girmem sitene...
o yüzden içeriği sağlamlaştır çoğu dizinin yeni bölümlerini koyabilecek düzeye geldiğinde yay sağ sola yoksa bu halde tutulmaz...
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
dost acı söyler.
şempaze k*çı daha güzel gözükür.
hele o logo. inek görse sütten kesilir. Tasarım vasat. logo berbat. Yeni yetme bi site olarak bu kadar reklam koyman mantıksız. Videoları youtube'a atman ilginç. Video izlerken reklamı geç butonunun bulunmaması bencillik. 7 parça çok fazla -yapcak bişey yok gerçi o konuda-
siteyi kapatasım geldi amk
-
Trzes bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
dost acı söyler.
şempaze k*çı daha güzel gözükür.
hele o logo. inek görse sütten kesilir. Tasarım vasat. logo berbat. Yeni yetme bi site olarak bu kadar reklam koyman mantıksız. Videoları youtube'a atman ilginç. Video izlerken reklamı geç butonunun bulunmaması bencillik. 7 parça çok fazla -yapcak bişey yok gerçi o konuda-
siteyi kapatasım geldi amk
-----------------------------Eleştiriler sana daha iyisini yapmak için karanlıkta ışık tutaçak fener gibidir değerini bil :)
-
Önce hayırlısı olsun...Bu tarz işlerde her zaman alternatiflere ihtiyaç var...Ama doğruyu söyleyeyim bana çekici gelmedi tasarım dizi ve sinema sitelerinde daha koyu fonların kullanılmasından yanayım..Yazılanların hepsini okudum hemen hepsinin haklılık payı var birde zamanını yerli dizilere değil yabancılara ayırmanı tavsiye ederim...Zaten yerli diziler tüm hafta sabah akşam tekrar olarak dönüp duruyor tv de...
Spartacus 300.000 tık alırken haftalık (diziport ve yabancıdiziizleden aldığım rakamlar) Fatma gülün tecavüz sahnesi canlı yayınlansa alacağı tıklanma ancak o rakama ulaşır...