Dizi Tavsiyesi
-
Bu aralar canım sıkılıyor. Sürükleyici dizi tavsiye edecek var mı?
-
-
Sherlock. 2 senede 1 sezon çıkarıyorlar, o da 3 bölüm oluyor. Imdb puanı 9.2 .
Person Of Interest. Bu diziyi anlatamıyorum, izle kendin yaşa öyle bir dizi. Her bölümde git gide güzelleşiyor diyebilirim, 1. sezon finalinde nirvanaya ermiştim.
The Mentalist. Sherlock tarzı bir dizi, baya iyidir.
The Big Bang Theory. İzlediğim en iyi 2 komedi dizisinden biri.
Two And A Half Men. 2 kere bitirdim bu diziyi. Çevremde ne kadar izleyen varsa en az 2 kere bitirdi zaten. Baya sağlam komedidir.
-
fransızca dizi varsa ben de alayım ayrı konu açmayayım.. bi kaç japon animesi izledim, baya kelime kaptım, fransızca için bunu yapabileceğim bildiğiniz dizi var mı? ?
-
Rome
(Spartacusu sevdiniz mi , o zaman bu dizi tam size göre başkent romada geçen entrikalar ve fazlası )
Arrow
(DC Çizgi romanlarından bir kahraman daha Arrow başkahramananımız bir adaya düşer ve çeşitli yeteneklerinizi şehrimizde kötüleri öldürmek için kullanır )
Vikings
(Bir dönem fransızlara ve ingilizlere korkulu geceler yatan savaşçı vikinglerin en parlak dönemlerine geçişi ve sonrası )
Mis Fits
(ingiltere de bir gün gizemli bir şimşek kahramanlarımızı vuruyor ve hepsi özel güçler kazanıyor peki onlarla ne yapacaklar ? )
Mad Man
(reklamcılık tarihinin tarihi )
CSI Miami
(suçluların peşinden kanıtlarlarla gidin )
Spartacus
( Romanın kölelik üzerine kurulu düzenini başkaldırı ile yok etmek için savaşan gladyatörümüz peki başarılı olabilecekmi ? )
Shameless
(Ayıp tanımayan bu aile başına gelen tüm komik olaylar ve sınırsızlık ile %100 güldürme garantili :)
South Park
(bilmeyene yazacak birşeyim yok :)
Prison Break
(abiniz hapse düşmüş , hemde masum onu kurtarmak istiyorsunuz ve normal üstü zekaya sahipsiniz. )
Breaking Bad
(kanser olsanız ve ölecek olsanız ne yaparsınız banka mı soyardınız uyuşturucu imparatorluğumu kurardınız ? :)
Californication
(Sexy bir yazarsınız v california şehrinde önünüze geleni beceriyorsunuz biraz ego pataması biraz olaylar eglence 10 üzerinden 8 )
Masters of Sex
(bilgim yok )
Sons of Anarchy
(bilgim yok )
Game Of Thrones
( 7 bölgenin kral olmak için savaşı yüzüklerin efendisi tadında bir serüven kaçırmak olmaz kitabını çoktan aldım. )
Boardwalk Empire
( ABD içki yasağı sırasında patlama gösteren büyük mafya babalarının savaşları dostlukları hayatları ve dahası izlenmeli )
The Walking Dead
(bir virüs dünyayı sarsa ve ısırılan herkez zombi olsa ne olurdu ? en kaliteli zombi dizisi. ) Bir 28 hafta sonra değil )
Two and a Half Men
%100 komedi fırtınası. 2 yetişkin bir yarım :)
The Big Bang Theory
%100 komedi
American Horror Story
bilgim yok
How I Met Your Mother
(Anen ile nasıl tanıştım ? bunu sana anlatıyorum ama biraz zaman alacak : ) %100 komedi
PanxeR tarafından 26/Ara/13 20:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Luther az sezon az bölüm ve öz güzel dizi
-
The IT Crowd
belki çok uzun değil ama inanılmaz komiktir tavsiye ederim, tabi bunun yanına da Coupling -
akasya durağı:)
şaka bir yana person of interst'e bir bak derim.
-
şu diziyi yazıp açıklamayanlara uyuz oluyom arkadaş. gugılda dizi yazınca daha fazlasını çıkartıyor zaten. senin harcadığın emeğe de yazık milletin okurken harcadığı zamana da yazık.
-
Homeland(konusu 8 yıl afganistan'da esir düşmüş bir amerikan askerinin bulunup abd'ye döndükten sonra başından geçen olaylar)
2012 emmy ödüllerinde drama dalında en iyi dizi, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi senaryo
2013 emmy ödüllerinde ise drama dalında en iyi kadın oyuncu, en iyi senaryo ödüllerini almıştır.
biten 3. sezonu ile kesinlikle 2014'de 2-3 ödülü alıp götürecektir yine.
Florenzi tarafından 26/Ara/13 20:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdı
şu diziyi yazıp açıklamayanlara uyuz oluyom arkadaş. gugılda dizi yazınca daha fazlasını çıkartıyor zaten. senin harcadığın emeğe de yazık milletin okurken harcadığı zamana da yazık.
özür dilerim aga geliyor açıklamalar 5dk ya.